Deel je betaalde Xbox LIVE-abonnement met je familie

Heel snel en kort kondigde Microsoft aan dat het op de Xbox One mogelijk wordt om je Xbox LIVE Gold-abonnement te delen met je familie. Zo kan bijvoorbeeld de hele familie multiplayer games spelen met één abonnement. Helaas werd er verder weinig bekendgemaakt over hoe dit precies werkt en wat er gedeeld kan worden. Het is in ieder geval duidelijk dat Microsoft het wil voorkomen dan families meerdere keren moeten betalen. We verwachten dat het delen wel console gebonden zal zijn.

  1.   
    Neolite's avatar

    Dit is toch wel een hele belangrijke verandering voor iedereen die met het hele gezin een console koopt/bezit. Nu kan je broertje gewoon op zijn eigen account als hij online wilt en zijn jou ‘stats’ niet langer in gevaar.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Dit is echt een goede vooruitgang voor familie.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zeker een vooruitgang

  4.   
    Supermario's avatar

    familie pas is er al in de U.S

  5.   
    spacebuster's avatar

    Nu twee gold abo’s in the house en drie console’s . Dus nog geen verbetering vind ik. Beter zou zijn dat ik meerdere console’s op mijn naam zou kunnen zetten en hier voor een gereduceerde prijs voor mijn live gold betaal voor alle console’s zodat mijn kinderen ook online kunnen minecraften terwijl ik zit te racen.