Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Xbox One Design Perspective From The Xbox One Team

Microsoft heeft veel aandacht besteed aan het design van de Xbox One. In bovenstaande video vertellen enkele medewerkers je meer over de filosofie achter het ontwerp.

  1.   
    dmb97's avatar

    Hij is toch niet zo groot als ik dacht maar ik heb mijn twijfels ik ben meer xbox gezind ik heb ongeveer 300+ xbox games terwijl ik ongeveer 30 a40 playstation exclusieve heb alle multiplatform games koop ik voor de xbox hoofd zakelijk omdat ik de controller veel fijner vind en xbox live is beter maar als dat gezeik doorgaat dat hij verplicht iedere dag online moet weet ik niet wat ik ga doen terwijl ik mijn xbox nu ook altijd online heb maar er kan altijd iets gebeuren met het internet of wat voor een reden ook dat je geen internet heb en nu met dat gedoe met 2e hands games ik koop zelf altijd nieuwe games maar mijn zoon leent wel eens een game of mijn broer en ik ver dom het om overal 2 games van te kopen dus als microsoft het hierbij houd en sony doet het niet dan worden de rollen omgedraaid en word sony nummer 1 inplaats van xbox.

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Volgens mij is er van de 3 miljard die aan de XBOX One is besteed 2 miljard alleen al voor de uiterlijk! Haha (s) maar hij mag er degelijk wel zijn. Er zit een goed team ervoor achter. Hulde! 🙄

  3.   
    Wurmo 2000's avatar

    Ik hoop echt dat dat gezeur van verplicht online en 1 keer per dag online ophoud van microsoft.Ook vind ik dat 2e hands games wel mogelijk ter beschikking kunnen komen alhoewel ik meestal gewoon 1e hands games koop.

    En dan cortana tegen microsoft:”Dont promise a fan,if you cant keep it” 😉