Microsoft opent studio in Japan

Veel mensen hebben het vorige week gemist, maar toen Microsoft hun Xbox One aankondigde, wist het bedrijf ook middels een afbeelding op een wereldkaart mee te delen dat het een studio opent in Japan. De vestiging zal door het leven gaan als Microsoft Studios Osaka en zal zich richten op het produceren van exclusieve games primair gericht op het Japanse publiek.

Dit is een unicum, want eerder wist Microsoft eigenlijk nooit iets te kunnen met de Japanse markt. Hoewel het bedrijf al had aangegeven dat Europa als belangrijk wordt ervaren voor het succes van de Xbox One, had Microsoft niets over Japan gezegd. Niemand had namelijk verwacht dat het Amerikaanse bedrijf iets met de Japanse markt zou gaan doen. Wat de Osaka-studio precies zal ontwikkelen, dat is nog onbekend.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Dan gaan ze nu toch echt iets willen bereiken in japan door daar studio te openen en games voor de japaners te ontwikkelen ben benieuwd of ze daar de xbox one nu beter kunnen weg zetten dan xbox 360.

  2.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    lost oddesy 2 ๐Ÿ˜›

  3.   
    mmx's avatar

    Ik vind het lef hebben om daar te beginnen van Microsoft ๐Ÿ™‚

  4.   
    Wurmo 2000's avatar

    soldierarjan schreef, "Dan gaan ze nu toch echt iets willen bereiken in japan door daar studio te openen en games voor de japaners te ontwikkelen ben benieuwd of ze daar de xbox one nu beter kunnen weg zetten dan xbox 360."

    inderdaad ๐Ÿ™‚