Stemacteur Kevin Conroy keert niet terug in Batman: Arkham Origins

Kevin Conroy heeft al in vele uitingen de stem van Batman verzorgd. Van de klassieke animatieserie uit de jaren ’90 van de vorige eeuw tot de laatste twee games van ontwikkelaar Rocksteady. Toch zal Conroy na Arkham Asylum en Arkham City niet de stem van Batman verzorgen in Batman: Arkham Origins.

Het lijkt een vreemde keuze om zo’n bekende stemacteur te passeren. Toch is het allemaal vrij logisch te verklaren volgens ontwikkelaar Warner Bros Montreal. Conroy heeft namelijk de stem verzorgd voor een zeer volwassen Batman, die al in zijn rol als Dark Knight zat. Batman: Arkham Origins is daarentegen een echte origin story en focust zich op Batman in zijn jonge jaren. Kortom, een jongere Batman en dus is het ook tijd voor een jongere stemacteur.

Batman: Arkham Origins wordt eind oktober verwacht voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U. Door ontwikkelaar Armature Studio wordt gewerkt aan Batman: Arkham Origins Blackgate voor de 3DS en Vita.

  1.   
    tijn80's avatar

    Ben benieuwd of ze ook een jongere versie van Joker inzetten. Mark Hamill is net zozeer Joker als Conroy Batman is

  2.   
    GamerJaime's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Ben benieuwd of ze ook een jongere versie van Joker inzetten. Mark Hamill is net zozeer Joker als Conroy Batman is"

    Eens. Ik vind het echt belachelijk dat Conroy de laan uit gestuurd wordt. Ik neem niet aan dat het om een Bruce Wayne/Batman gaat in zijn puberteit toen hij nog geen baard in zijn keel had, dus die reden dat ze een jongere Batman willen slaat helemaal nergens op. Dat is hetzelfde gezeur als laatst met David Hayter in de Metal Gear Serie. En Michael Ironside in de Splinter Cell reeks. Triest dat dat soort grote namen die voor mij en vele met mij toch wel 1 zijn geworden met hun personage zo ingeruild worden. Als ze zelf hadden besloten te stoppen, dan was dat jammer maar oke. Maar dit getuigd van weinig respect.

  3.   
    Hercules's avatar

    Wel jammer zo mis je een heel stuk karakter bij de batman