Gerucht: Batman: Arkham Origins krijgt multiplayer

Batman: Arkham Origins is de eerste game uit de reeks welke niet door Rocksteady, maar door Warner Bros. Montreal ontwikkeld zal worden en wellicht voegt deze studio een opvallende vernieuwing toe aan de serie. Kotaku beweert namelijk dat men van een bron te horen heeft gekregen dat Arkham Origins een multiplayer zal bevatten, iets wat vervolgens door een andere bron werd bevestigd.

Hoewel het aantal multiplayermodi nog niet duidelijk is, heeft de Amerikaanse website al van één modus enkele details beschikbaar. Je zou hierin als lid van Joker’s of Bane’s gang op zoek moeten gaan naar Batman en Robin en hun uitschakelen. Enkele schurken die speelbaar, en customizable zullen worden, zijn, zijn Killer Croc, Deadshot, Firefly, Black Mask en Deathstroke.

Hoewel het nog de vraag is in hoeverre deze bron het bij het juiste einde heeft, zou de tipgever eerder al juiste informatie hebben gegeven over het bestaan van, het op dat moment nog onaangekondigde, Batman: Arkham Origins. Het lijkt er dus op dat de bron betrouwbaar genoemd kan worden.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Van mij hoeft er helemaal geen multiplayer in deze game singelplayer is meer dan genoeg.
    Word ook steeds meer irritant dat ze je overal multiplayer door je strot proberen te rammen te kosten van singelplayer vaak.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Van mij hoeft het ook niet. Multiplayer is nu niet iets wat echt bij de Arkham-franchise past en ik zie liever dat ze die manuren/geld in de singleplayer steken. Al kan het misschien toch best vermakelijk zijn.

  3.   
    Houserz's avatar

    ik hoop dat het niet ten koste gaat van de singleplayer.

  4.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Van mij hoeft het ook niet. Multiplayer is nu niet iets wat echt bij de Arkham-franchise pas"

    Weet jij veel wat ze er van kunnen maken. Ik denk dat je pas kan oordelen of multiplayer past in Arkham Origins wanneer je het gezien hebt. Zo had ik ook nooit verwacht dat een God of War of Assassin’s Creed multiplayer zou kunnen werken.