Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Splinter Cell: Blacklist Abilities Trailer

Om Splinter Cell te zijn moet Sam Fisher veel trucs in huis hebben. Hij moet zijn doel kunnen besluipen, met precisie toe kunnen slaan en vijanden in alle stilte een kopje kleiner kunnen maken.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Dit zag er vermakelijk uit ^^

  2.   
    Hitman047's avatar

    Wie is dat?! 😮

    Als ze dan toch zowel het uiterlijk als de stem van ‘Sam’ veranderen, waarom maken ze er dan niet een compleet nieuw character van? Wat een mood killer zeg…

  3.   
    Sympharion's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Wie is dat?! 😮
    Als ze dan toch zowel het uiterlijk als de stem van ‘Sam’ veranderen, waarom maken ze er dan niet een compleet nieuw character van? Wat een mood killer zeg…"

    Waarschijnlijk dezelfde reden als dat Lara Croft er ook anders uitziet en een andere stemactrice heeft in de nieuwste Tomb Raider vergeleken met de vorige delen en het is nog steeds dezelfde persoon (in-game). 😉

  4.   
    Goregash's avatar

    Wat doet Isaac Clarke daar?

  5.   
    Hitman047's avatar

    Sympharion schreef, "Waarschijnlijk dezelfde reden als dat Lara Croft er ook anders uitziet en een andere stemactrice heeft in de nieuwste Tomb Raider vergeleken met de vorige delen en het is nog steeds dezelfde persoon (in-game). 😉 "

    Slecht voorbeeld. Lara Croft heeft nooit echt een vaste voice actress gehad. De stem is daar minder verbonden met het personage dan in bijv. Hitman, Thief of Splinter Cell.

    Daarbij was Tomb Raider ook nog een reboot. Het is vrij logisch dat er dan grote veranderingen plaats kunnen vinden. Maar bij Splinter Cell is dat dus niet het geval.