Ubisoft Toronto is klaar met Rainbow Six: Patriots

Ubisoft Toronto is klaar met de ontwikkeling van Rainbow Six: Patriots, zo laat studiobaas Jade Raymond vandaag weten. Dit wil echter niet zeggen dat de volledige game al klaar is. Ubisoft Toronto heeft zich alleen bemoeid met de multiplayer. De singleplayer van Rainbow Six: Patriots is nog altijd een stevige taak voor de Montréal-studio van Ubisoft.


Mevrouw Raymond maakt het onze no-fapril’ers niet makkelijk

Naar verluidt werkt een enorm team van ongeveer 200 medewerkers aan Rainbow Six: Patriots. De game wordt verwacht voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360, maar gezien de release later dit jaar lijkt de kans ook reëel dat de game ook naar de next-gen consoles gaat komen.

Overigens zijn mevrouw Raymond en haar collega’s zeker niet aan het uitrusten. De studio verzet nog altijd werk voor een deel van Splinter Cell: Blacklist. Ook werkt Ubisoft Toronto aan de volgende Assassin’s Creed ná Black Flag en er zijn nog twee eigen IP’s in ontwikkeling.

Rainbow Six: Patriots wordt eind 2013 verwacht voor de pc, PlayStation 3, Xbox 360 en wellicht ook de next-gen consoles.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik kijk super erg uit na deze game las vegas 1 en 2 waren erg goed hopelijk is deze nog beter.
    Hoop wel dat uitkomt op next-gen want zou het liefst op playstation 4 kopen.

  2.   
    yannick_TXL's avatar

    Zie hem graag komen! 😀 Heb Vegas 1 en 2 hier ook nog liggen 🙂 (Heb enkel Vegas 2 gespeeld, vond Vegas 1 te oude grapics hebben)

  3.   
    D_Dog's avatar

    OH..MY…GOD. Ik ben verliefd. Jade Raymond 😳
    *zucht*