Ubisoft: Rainbow Six Patriots is nog steeds in ontwikkeling

Hoewel alle ogen vanaf deze week vooral gericht zijn op Sam Fisher en Splinter Cell: Blacklist, zouden we bijna vergeten dat er nog een Tom Clancy-franchise is waar we nog wat van verwachten: Rainbow Six. En goed nieuws voor alle fans, want Ubisoft is de serie zeker niet vergeten. Executive director Alain Corre liet tijdens de Gamescom weten dat Rainbow Six: Patriots nog steeds in ontwikkeling is.

Corre kon niet vertellen of Rainbow Six: Patriots dezelfde weg in gaat slaan als de heftige debut trailer of onderstaande trailer, die gebruikt werd om de vibe van de game te tonen. Toch ziet Corre de Rainbow Six-franchise als een belangrijke serie voor Ubisoft en werkt men aan iets dat het wachten waard is.

Vooralsnog moeten fans behoorlijk wat geduld hebben. Het lijkt er namelijk sterk op dat de nieuwe Rainbow Six is overgeheveld naar de next-gen consoles, waardoor de ontwikkeling langer duurt dan verwacht.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik ga er vanuit dat nu zeker next-gen game word.
    Kijk zeer uit na deze game is al heel wat jaren geleden dat rainbow six hebben gehad en dat waren toen echt toffe games.

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Gelukkig !!! 😀 Hoop dat de vibe hetzelfde blijft, want samen met blacklist moet er gezegd worden dat hoewel de verhalen fictie zijn het wel elementen van vandaag de dag gebruikt 🙂