Rainbow Six: Patriots vermoedelijk al driemaal herwerkt

Volgens een tweet van Superannuation is Ubisoft’s aankomende Rainbow Six: Patriots inmiddels drie keer herwerkt. Normaal gesproken zou een dergelijk gerucht geen waarde bevatten, maar in dit geval kan de beste man weleens gelijk hebben. Dit heeft namelijk te maken met verscheidene berichten van vorig jaar, waarin de sprong naar next-gen, een herwerking en zelfs een cancellation besproken zijn.

Er is door VG247 contact opgenomen met Ubisoft om een verklaring te krijgen voor de tweet van eerder genoemde gebruiker, maar het bedrijf wil vooralsnog niets delen. We zullen dus tot de E3 van dit jaar moeten wachten, alvorens het duidelijk wordt of Rainbow Six: Patriots nog in de winkel zal verschijnen in de nabije toekomst.

  1.   
    Fabianb's avatar

    Dit kan zowel goed als slecht nieuws zijn voor de uiteindelijke game. Of de game is nu stukken beter omdat hij helemaal nieuw is, of de game komt er slechter vanaf omdat hij al zo lang in de maak is dat bepaalde onderdelen verouderd zijn en nog steeds worden gebruikt.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Keek heel erg uit na deze game maar ben nu wel benieuwd wat ze er van hebben gemaakt hopelijk is het alleen maar beter geworden.

  3.   
    MisterMDW's avatar

    Ik blijf Ubisoft op dit gebied een beetje apart vinden. Het is namelijk niet de eerste keer dat dit gebeurd. Kijk maar naar Splinter Cell Convicition ze kondigde hem aan lieten van alles zien, maar toch opnieuw begonnen. Hetzelfde geldt voor Ghost Recon Future Soldier. En nu dus ook weer voor Rainbow Six: Patriots. ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™

    Nu wil ik niet gelijk zeggen dat van deze games de eindversies niet cool waren. Maar de eerder aangekondigde versies leken mij ook gewoon meer dan de moeite waard. Het is daarom toch enigzins jammer dat de eerste versies nooit zijn uitgekomen.. ๐Ÿ™ Hoop dat dit bij Patriots niet het geval is, want wat is dat concept vet ! ๐Ÿ˜€