Mei-editie Game Informer bevat Batman: Arkham Origins onthulling

Er waren al geruchten over een nieuwe Batman-game en nu hebben we ook de daadwerkelijke onthulling. De mei-editie van Game Informer zal namelijk een uitgebreide preview van Batman: Arkham Origins bevatten. Warner Bros. Games Montreal heeft het stokje van Rocksteady overgenomen en is hard bezig met deze prequel.

In Batman: Arkham Origins spelen we met een jonge en dus nog wat minder getrainde Dark Knight. We zullen het opnemen tegen schurken die we nog niet eerder in de Arkham-games tegen gekomen zijn. Acht van de beste assassins ter wereld hebben afgesproken op één dag achter Batman aan te gaan, met het doel hem voor eens en altijd uit te schakelen. Deathstroke, die op de onderstaande cover al te zien is, zal één van deze bad-guys zijn. Het verhaal speelt zich dit keer op de straten van Gotham City af en dit is de eerste keer dat we in volle HD glorie door de duistere stad kunnen wandelen.

De game verschijnt 25 oktober voor de Xbox 360, PlayStation 3, pc en Wii U. Eerdere geruchten noemde ook een next-gen release, maar daar heeft Warner Bros. nog niets over vermeld. Misschien dat deze aankondiging later nog komt of zal er voor gekozen zijn next-gen nog even over te slaan? Met een release in oktober zal het er om spannen.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Zoals verwacht, geen Rocksteady… 🙁

    Een gemiste kans, maar het neemt niet weg dat ik wel geïnteresseerd ben in deze titel. Ik lees het straks wel zodra de nieuwe GI verschijnt.

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Hoe blij ik ook ben dat er weer een nieuwe batman game binnen de arkham reeks uitkomt 😀 Vraag ik mij toch wel af waar rocksteady mee bezig is 😳 En of we ooit nog te weten zullen komen wat er na arkham city gebeurt 🙂

  3.   
    Tom 2.0's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Zoals verwacht, geen Rocksteady… 🙁 "

    Inderdaad. Erg jammer. Eerst zien dan geloven.

  4.   
    firehopper211's avatar

    Dat het door een andere ontwikkelaar gemaakt wordt is voorlopig nog een beetje onzeker of het wat wordt, maar Gotham City?! De Batmobile kan deze keer beter speelbaar zijn! 🙂

  5.   
    Hitman047's avatar

    mikeydw schreef, "Vraag ik mij toch wel af waar rocksteady mee bezig is."

    Volgens de geruchten werkt Rocksteady aan een andere (next-gen) Batman Game. Deze zou dan ergens in 2014 moeten verschijnen.

    Waarbij ik me nu ineens afvraag of ze soms van plan zouden zijn om jaarlijks een nieuw deel te laten verschijnen? En dat Warner Montreal en Rocksteady elkaar dan steeds afwisselen.

  6.   
    MisterMDW's avatar

    Hitman047″][quote=”mikeydw schreef, "Vraag ik mij toch wel af waar rocksteady mee bezig is."

    Volgens de geruchten werkt Rocksteady aan een andere (next-gen) Batman Game. Deze zou dan ergens in 2014 moeten verschijnen.
    Waarbij ik me nu ineens afvraag of ze soms van plan zouden zijn om jaarlijks een nieuw deel te laten verschijnen? En dat Warner Montreal en Rocksteady elkaar dan steeds afwisselen. [/quote]

    Dat klopt, het zou natuurlijk fijn wezen als er in 2014 alweer een nieuwe batman game verschijnt, mits de kwaliteit niet achteruit gaat. Alleen gingen de geruchten ook dat Rocksteady bezig zou zijn met een Justice League/Superman game… We zullen het vanzelf wel gaan zien 🙄