Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Guild Wars 2 Content vooruitblik 2013

Welke plannen heeft ArenaNet met Guild Wars 2 in 2013? Colin Johanson vertelt de visie van de ontwikkelaar voor het komende jaar.

 1.   
  boynl's avatar

  Dit spel is heel saai al na een korte tijd omdat het vooral pvp is, zo ik ga zeker niet een uitbreiding kopen van dit spel.

 2.   
  vulstar's avatar

  Wat guild wars mist is de echte guild wars, want de faction wars zone is veelte veel gericht op server tegen server.

  Ik had een actieve guild de eerste paar weken dat het spel uit was met mensen die enthousiast het spel speelden, maar er waren te weinig echte grootste vette dingen om met de hele guild samen te gaan doen, als individu kon je net zo makkelijk naar bosses gaan of dungeons doen want er waren altijd wel 20-30 mensen die vrolijk mee meppen.

  Dus je was al gauw gewezen op de world vs world map als guild, alleen ook de wvw is al na een week erg eentonig als enige grotere goal voor een guild, daarnaast was er weinig te halen verder dan een beetje je server helpen met stijgen in de wvw ranklist. En dan nog niet gesproken over de volgende dag weer helemaal terug bij af te zijn van wat je gister allemaal overmeesterd had op de map.

  Open pvp zones waar guilds en solo pvpers elkaar de pan in kunnen hakken met grote rewards voor bosses en monsters in die gebieden zou de game zoveel uitdagender kunnen maken maar helaas. Het princiepe van guilds en wars ontbreekt teveel naar mijn mening 🙁

  Owja en het feit dat je in 1-2 week met 1 char spelen al op de endgame kwa stats bent haalt de uitdaging ook wel flink onderuit.