Schrijver in dienst genomen voor Assassin’s Creed verfilming

Het is al weer even geleden sinds we voor het laatst bericht hebben over Assassin’s Creed, de gelijknamige verfilming van de populaire gameserie. Een paar maanden geleden werd duidelijk dat acteur Michael Fassbender, een rijzende ster binnen Hollywood, zich had verbonden aan het project en de hoofdrol van Altaïr Ibn La-Ahad op zich zou nemen.

Ditmaal is er nieuws met betrekking tot het script. Ubisoft en New Regency, die samen de handen in een hebben geslagen voor de productie van de film, hebben namelijk bekendgemaakt dat ze schrijver Michael Lesslie in dienst hebben genomen om het script van de film te schrijven. Lesslie heeft tot nog toe voornamelijk op het toneel zijn sporen verdiend, maar ook enkele short films geschreven. Assassin’s Creed zal echter zijn eerste feature film worden.

Nu een schrijver op de loonlijst staat, zijn Ubisoft en New Regency nog naarstig op zoek naar een regisseur en extra producers (naast Fassbender en Conor McCaughan). De beide bedrijven hopen dat Assassin’s Creed nog dit jaar uitgebracht kan worden, maar de vraag is of aan die doelstelling voldaan zal kunnen worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren