Netflix maakt Leap of Faith en duikt in een Assassin’s Creed adaptatie

Netflix en Ubisoft nemen een sprong in het diepe – of een hooibaal, wat jij wil – door de handen ineen te slaan en de Assassin’s Creed-franchise te verserie-en (is geen woord, weet ik. Laat me!). Wat weten we erover? Geen ene moer. Alleen dat het een live action serie wordt, dat Danielle Kreinik en Jason Altman van Ubisoft uitvoerende producenten zijn en dat het nooit veel slechter kan zijn dan de film.

Nu zeik ik wederom de film kneiterhard af – waarvan je in één van onze Filmhuis-episodes kan horen wat ik er nou écht van vind – maar het is natuurlijk ook weel fijner om de lore van Assassin’s Creed over een trits aan afleveringen te spreiden. Anywho, er valt nog niet zo veel te oordelen, want het enige wat we tot op heden voor onze kiezen hebben gekregen, is een teasertje.

Uiteraard zullen de meningen over deze Netflix-treatment ook weer alle kanten op schieten, zoals dat ook met Netflix’ Witcher-adaptatie is gebeurd. Daar struikelde ook een hoop kijkers over wat gemaakte keuzes, terwijl een ander alleen maar naar de strakke kaaklijn van Henry “hmmm…fuck” Cavill zat te gluren.

Wat hoop jij te gaan zien? Vertel het ons, dan geven wij het wel weer door aan Ubisoft*.

(*we kunnen niks beloven)

 1.   
  tijn80's avatar

  Start bij het begin, ga geen nieuw verhaal verzinnen. Film het verhaal van desmond/Altaïr/Ezio en als je dat niet verneukt, ga je verder.

 2.   
  Papachico's avatar

  The Witcher serie was echt niet slecht.

  Wat mij betreft mag er wel een AC serie komen want idd, slechter dan de film kan het toch niet worden. Moet t natuurlijk wel AC blijven en geen Odyssey of Valhalla. Heb trouwens een walkthrough gezien van Valhalla en ik weet dat t nog niet af is maar holy shit.. worden de characters steeds slechter ofzo? Qua facial graphics scoort Ubisoft daar geen punten mee. Lijkt wel of je op de ps2 speelt.

 3.   
  LightFasher's avatar

  Ik denk dat AC zich beter leent voor een serie dan een film. En wat mij betreft zien we Desmond terug, maar dan wel in een ander universum met een actueler verhaal, want er is nu geen voorspelling dat de wereld zal vergaan zoals in 2012.

 4.   
  mmx's avatar

  Ben benieuwd wat ze er van maken