GN Lunchtip: Het jaar 2012 op YouTube

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Menig internetten heeft dit jaar weer vele uurtjes van het leven op YouTube verdaan. De meest mooie, grappige en ronduit vage filmpjes passeerde dit jaar de revue. YouTube heeft hier een kekke compilatie van gemaakt.


We bedanken Wilco aka Gamer4Ever-NL voor de tip. Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het leven vanuit de ogen van een Goomba.

Eet smakelijk!

 1.   
  WesterW's avatar

  Echt een geweldig filmpje ๐Ÿ™‚

 2.   
  Coldkiller_NL's avatar

  Leuk filmpje! ๐Ÿ™‚

 3.   
  toqeer's avatar

  hahah geweldig filmpje ๐Ÿ™‚

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hey bedankt voor het plaatsen Richard, ik vond hel zelf ook erg leuk recap van alle 2012 memes.
  Ga nu naar Eindhoven om het groots te vieren dus omdat ik er straks geen tijd voor heb nu alvast…

  =(Een Gelukkig Nieuwjaar 2013 Voor Alle)= 8)

 5.   
  Koen's avatar

  Wat slecht

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  Geweldig gemaakt, ik zie veel bekende gezichten terug in deze video. Altijd leuk als bekende Youtube mensen gezamenlijk video’s maken. ๐Ÿ™‚