Steun LA Game Space en krijg 30 nieuwe games voor $15

Een aantal ambitieuze heren en dames zijn bezig met een grandioos project in Los Angeles, genaamd LA Game Space. De Game Space dient als forum voor ontwikkelaars en bedenkers van kleine en grote videogames, maar ook belangstellenden en gamers in het algemeen. Op deze plek kunnen gamers samenkomen, samenwerken en gezamenlijk hun projecten tentoonstellen, voor een groot publiek.

LA Game Space is een project wat wederom haar daglicht probeert te vinden via Kickstarter. Geïnteresseerde gamers kunnen het project ‘backen’, waardoor het plaatje financieel mogelijk wordt gemaakt. In het geval van LA Game Space betekent een bijdrage meer dan alleen een duw in de rug voor het project: backers van het Kickstarter project kunnen rekenen op 30 nieuwe games voor de bijdrage van $15. Fanatieke gamers die meer willen betekenen voor het project kunnen uiteraard meer betalen, waardoor de bedankjes vanuit LA Game Space ook des te groter worden. Van exclusieve T-shirts van Bryan Lee O’Malley (Scott Pilgrim) tot een eigen character in een nieuwe game (Runner2), het is goed mogelijk, mits je er het geld voor over hebt.

Meer informatie over het project, alsmede de gave prijzen die er aan verbonden zijn, vind je natuurlijk op de bijbehorende Kickstarter pagina!

  1.   
    WarfailZ's avatar

    Dit is wel heel goed voor beginnende ontwikkelaars:)

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Het is een erg leuk idee hopelijk gaat het werken.