Rainbow Six: Patriots verbaast industrie

Rainbow Six straalt al een tijdje van afwezigheid en ook na het vorig jaar aangekondigde Tom Clancy’s Rainbow Six: Patriots is er weinig van de reeks vernomen. Toch heeft Ubisoft de shooter nog steeds in ontwikkeling en het bedrijf brengt zelfs wat leven in de game.

De baas van Ubisoft, Yves Guillemot, heeft het in een interview over Patriots gehad. Helaas niet over concrete details, maar hij zei wel dat Rainbow Six: Patriots de game-industrie zal verbazen en verrassen.

The only thing I can say is that we have a good team working on it, and it’s really looking good. So when it will come, it will surprise the industry.
De shooter staat gepland voor 2013 en verschijnt op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Ook komt Patriots mogelijk richting next-gen; we weten niet of dit opvolgers van Sony en Microsoft zijn, of dat hier de Wii U bedoeld wordt.

  1.   
    SN0WIE's avatar

    Ik ben erg benieuwd! Wil graag wat nieuwe gameplay zien 😳

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Ik kijk erg uit na nieuwe rainbow six alleen word zo weinig bekend en ik denk zelf ook dat het een next-gen titel word.

  3.   
    Neolite's avatar

    Ik heb een hele tijd geleden een stuk gameplay gezien en dat kon mij wel bekoren. Alleen ik wil nu wel is zien wat er dan zo verbazingwekkend moet zijn aan de uiteindelijke versie.

  4.   
    JustB's avatar

    Ben ook erg benieuwd! 🙂