Blizzard is op zoek naar World of Warcraft-mentoren

Blizzard heeft vacatures openstaan voor World of Warcraft-guilds die zichzelf als mentor willen opstellen voor nieuwe spelers van de MMORPG. Dit Guild Mentoring Program is ervoor bedoeld om nieuwe WoW-spelers te helpen om verder te komen in de game.

Zo’n mentor-traject zal vier maanden in beslag nemen en per server zal er één guild beschikbaar zijn als mentor. De komende twee weken kan er nog gesolliciteerd worden voor deze vrijwillige vacature, daarna zullen de guilds gekozen worden. Alleen guilds vanaf level zes of hoger komen in aanmerking voor het Guild Mentoring Program. De servers die meedoen aan dit traject zijn de Engelse Thunderhorn, Azuremyst, Lightbringer, Aggramar, Stormrage en Aszune, plus een aantal Franse en Duitse servers.

  1.   
    TTGsep's avatar

    Het is best wel een leuk idee, maar ik vraag me af of het zijn wel doel zal bereiken

  2.   
    Gunrunner120's avatar

    op zich wel goed idee denk dat het wel gaat werken bij tf2 hebben ze dat bijvoorbeeld ook al

  3.   
    Fox's avatar

    … Is WoW niet best… dood?

  4.   
    Koen45's avatar

    Dit is erg handig, aangezien ik gek word van mensen die de dungeons niet kennen en te lui zijn om de map te openen zodat ze weten waar ze heen moeten.

  5.   
    huntedjohan's avatar

    Fox schreef, "… Is WoW niet best… dood?"

    ben er wel bang voor. wow is al veel te makkelijk gemaakt in de tussentijd. en dit is natuurlijk helemaal gekkewerk. als je zie dat nieuwe raid dungeons al binnen no time met een pug group te raiden zijn zie ik niet helemaal in waar je een mentor guild voor nodig heb. het is leuk voor guilds en als er een beloning aan vast zit snap ik dat guilds het leuk vinden om te doen.

  6.   
    Danielle.k's avatar

    ”Koen45″ schreef, "Dit is erg handig, aangezien ik gek word van mensen die de dungeons niet kennen en te lui zijn om de map te openen zodat ze weten waar ze heen moeten."

    Iedereen is ooit een newbie geweest met WoW, zowel ikzelf als jij en vele anderen.
    Uiteraard zijn er natuurlijk ook de mensen die het nooit zullen leren maar de dingen die jij op noemt zijn echt dingen die voor iedere nieuweling bekend zijn.
    Zelf lees ik ook nooit een handleiding maar probeer ik wel alles uit op het toetsenbord naarmate de game volgt.
    Vind wel dat WoW Vanilla nog steeds het beste is, tegenwoordig wordt alles in WoW voorgekauwd voor de mensen.
    Vind het om die reden een beetje vreemd dat ze dit er nu bij verzinnen ik dacht dat WoW al makkelijk genoeg gemaakt was de laatste tijd, zelf speel ik niet meer omdat me vriendinnen 1 voor 1 afhaakte en we ons nu volledig gooien op FPS online games.

  7.   
    Koen45's avatar

    WoW moet casual blijven, WoTLK was dat. Met de challenging modus in MoP krijgen HC de voordeel van de twijfel. Ik vind het niet echt ”makkelijker” geworden sinds Cata hoor maar goed. Cataclysm is een expansion waarvan vele waaronder ik, helemaal niks vinden. WotLK heeft de beste soundtrack en prachtige quest zones. Cataclysm is rushen tot 85 omdat de quest zones niet leuk zijn.

    Iedereen was ooit een noob ja, maar ze moeten wel geholpen worden.

  8.   
    tomson71's avatar

    Fox schreef, "… Is WoW niet best… dood?"

    En daar hebben we er weer 1 hoor, eentje die het allemaal zo goed denkt te weten, WOW dood?
    Ja hoor daarom hebben ze nog steeds 10.000.000 betalende mensen, ik zal niet zeggen dat ze allemaal tegelijk online zijn, maar het aantal zegt toch wel genoeg dacht ik zo.
    WOW is niet dood, het klopt wel dat CATA de minste expansion tot nu toe is, maar dood is het verre van.
    Inderdaad zijn veel mensen gestopt, maar die zitten allemaal te wachten tot MOP uitkomt, omdat dit gewoon een kut expansion is….

  9.   
    Koen45's avatar

    Tomson heeft gelijk^^. Cataclysm is echt een flop.

  10.   
    Kenneloth's avatar

    Cata is idd een dikke flop. Ik vermaak me nu zelf met Diablo 3. Als MOP uitkomt begin ik zeker weer. 🙂

  11.   
    Timmai's avatar

    het spel is inmiddels al zo makkelijk gemaakt