Benjamin Franklin’s liefde voor vrouwen ook aanwezig in Assassin’s Creed III

Met de Amerikaanse burgeroorlog als setting in Assassin’s Creed III, is het natuurlijk van belang dat ook de belangrijke historische figuren van die tijd, een rol krijgen in de game. Zo werd eerder al aangekondigd dat oud-president van Amerika, Benjamin Franklin een belangrijke rol zou spelen in de derde Assassin’s Creed. Een bedenker van handig gereedschap en uitvindingen was hij jammer genoeg nooit. Nee, een rol zou Da Vinci die had in Assassin’s Creed II is het bepaald niet, Ubisoft heeft ervoor gekozen een andere kant van Ben Franklin te tonen.

[…] So we got him in a little bit, we went with the more unusual sides of him. Like his love of women.
Aldus Alex Hutchinson, creative director van Assassin’s Creed III in gesprek met Penny Arcade Report.

Hutchinson beloofde eerder al dat alle doelwitten in de aankomende Assassin’s Creed echt bestaan hebben. Ubisoft doet haar best om deze historische personen zo accuraat en levensecht als mogelijk is in het spel te plaatsen.

 1.   
  obi_wan383's avatar

  Detail: Benjamin Franklin was nooit president van Amerika. Hij was wel wetenschapper die zich voornamelijk bezighield met elektriciteit en één van de stichters van Amerika. De meeste kennen hem van het typische vlieger – bliksem experiment. 😉

 2.   
  Hillianii's avatar

  Ja man…

 3.   
  AwesomeCreed's avatar

  ”obi_wan383″ schreef, "Detail: Benjamin Franklin was nooit president van Amerika. Hij was wel wetenschapper die zich voornamelijk bezighield met elektriciteit en één van de stichters van Amerika. De meeste kennen hem van het typische vlieger – bliksem experiment. 😉 "

  DIT!

 4.   
  RenevdGijp's avatar

  Zo’n stoffige man als ladykiller, lol! Zin in AC 3