Gerucht: Dragon Age III krijgt dan toch een multiplayer

Volgens een anonieme bron zal het derde deel in de Dragon Age-franchise uitgebreid worden met een multiplayerfunctie. Daarnaast zullen de gamers ook de mogelijkheid krijgen om als een draak door het leven te gaan. Vooralsnog zijn Dragon Age: Origins en Dragon Age II zwaar geconcentreerd op het singleplayer-gedeelte van de game.

..says that Dragon Age is to get arena-based multiplayer, but it unsure if online play will be part of Dragon Age 3 or a standalone product.
Door de online spelfuncties kunnen gamers met elkaar spelen in kleinere spelwerelden. Hierbij zou het mogelijk zijn om met een groep medespelers grote vijanden te verslaan. Overigens maakt het spel gebruik van de Frostbite 2.0-technologie; deze software wordt mede gebruikt door Battlefield 3. Dit zou betekenen dat een multiplayerfunctie in het spel wel degelijk mogelijk is.

 1.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Waarom dan niet in Darksiders 2?:S

 2.   
  Jelkey's avatar

  bioware mag gebruik maken van frostbite2, er komen draken in! dat klinkt toch niet verkeerd he? nu maar hopen dat bioware geleerd heeft van dragon age 2 en er dit keer een fatsoenlijke game van maakt (in de stijl van DA1 dus)

  laat ze daarbij focussen op singleplayer, en multiplayer alleen als extraatje toevoegen (het liefst helemaal niet, het past niet in het genre)

 3.   
  Xemus's avatar

  Ik moet maar zien of het geweldig is, als ik het zo lees.

  Als ze er zo moeilijk over doen, lijkt me dat het niet een MP zoals MW3 word, (slechte vergelijking)