World of Warcraft: Mists of Pandaria duikt op als nieuwe expansion?

Enkele dagen geleden heeft Blizzard de merknaam Mists of Pandaria vast laten leggen. De geruchten zijn dan ook sterk aanwezig dat het hier gaat om de nieuwste expansion voor World of Warcraft, waarbij de Pandaren hun opwachting zouden gaan maken.

De Pandaren, mens-achtige panda’s, leven in Pandaria en zijn vooral sterke martial-arts meesters. Het is een onafhankelijk ras, dat zich niet heeft aangesloten bij de Alliance of Horde. Ze begonnen ooit als 1 aprilgrap voor Warcraft 3, maar er kwam zoveel enthousiasme uit de community dat Blizzard besloot het ras via een expansion toe te voegen aan de game.

De geruchten over het toevoegen van de Pandaren aan World of Warcraft deden al de ronde ten tijde van de tweede uitbreiding, The Burning Crusade. Blizzard zou zelfs pas op het laatste moment besloten te hebben om voor een ander ras te kiezen, doordat Chinese wetten het niet toestonden om de panda zo te gebruiken. En China is nog altijd een van de grootste inkomstenbronnen voor World of Warcraft.

Blizzard heeft nog niet laten weten wat de vierde expansion voor de game zal worden, maar dankzij een eerder uitgelekt productieschema is al wel bekend dat de nieuwe uitbreiding in het tweede kwartaal van 2012 moet verschijnen.

De kans lijkt groot dat men tijdens de BlizzCon, op 21 en 22 oktober, de nieuwe World of Warcraft expansion zal onthullen.

  1.   
  2.   
    ozzman's avatar

    glennus +1

  3.   
    blackname's avatar

    umh pandara pandas….. raakt de inspiratie op??

  4.   
    Helios929's avatar

    Als het een gerucht is dan klopt de nieuws titel toch niet ? want daar staat specifiek dat het om een expansion gaat pas als je het hele bericht leest merk je dat het om een gerucht gaat.

  5.   
    Menyz0r's avatar

    blackname schreef, "umh pandara pandas….. raakt de inspiratie op??"

    Dit concept bestond al langer in Warcraft III, en to be honest, als je het spel een beetje kent, een van de betere weer.
    Tenminste vele male dan Cataclysm..