Spiritueel vervolg Demon’s Souls, Project Dark, krijgt internationale release

De nieuwste game van From Software, de ontwikkelaars van het geweldige Demon’s Souls, zal in het westen worden uitgebracht en zal meerdere platformen aandoen. Ontwikkelaar From Software heeft aangegeven dat deze zelf de game als PlayStation 3-titel in Japan zal uitbrengen. Namco Bandai bezit de rechten om Project Dark in Amerika en Europa uit te brengen op zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360.


Project Dark is de werknaam voor wat een spiritueel vervolg lijkt op Demon’s Souls. Evenals eerdergenoemde game zal ook Dark een dungeon crawler worden die zich ook kenmerkt met een duistere fantasy atmosfeer. Project Dark zal een nieuw online systeem kennen dat spelers de mogelijkheid geeft om met anderen interacties uit te voeren en om dingen met elkaar te delen. Wat dat allemaal precies inhoud is nog niet helemaal duidelijk.

Namco Bandai heeft aangegeven een meer uitgebreide aankondiging van de game te doen in het vroege 2011. Tot die tijd kun je hier nogmaals lezen wat wij van From Software’s vorige game vonden.

  1.   
    RoHoutje's avatar

    Weer met zombies?

  2.   
    toeter83's avatar

    ik hoop het
    demons souls is wel vet alleen retemoeilijk.

  3.   
    craz's avatar

    ”toeter83″ schreef, "ik hoop het
    demons souls is wel vet alleen retemoeilijk."

    Aahjoh beter toch meer uitdaging in plaats van dat je een spel binnen 5 a 10 uurtjes uitspeelt. 😉