APB krijgt al binnen enkele weken een closed beta

Ontwikkelaar Realtime Worlds werkt al tijden aan een nieuwe MMO-game, genaamd APB (All Points Bulletin). De game staat in de planning voor de lente van 2010 en eerder werd al duidelijk dat je je kunt aanmelden voor de closed beta van APB.

Volgens een medewerker van Realtime Worlds is de beta echter hooguit weken van ons verwijderd, geen maanden. Aanmelden voor de APB beta kan nog altijd via de officiële website, dus wees er snel bij om kans te maken op een uitnodiging. Hoe dichter de release van de volledige game nadert, hoe meer mensen toegelaten zullen worden tot de beta.

APB staat voor All Points Bulletin en is een actievolle massively multiplayer online-game van ontwikkelaar Realtime Worlds, bekend van onder andere Crackdown. APB speelt zich af in een fictieve, hedendaagse stad en richt zich op een conflict tussen twee facties: Enforcement en Criminals. Ofwel, politie tegen criminelen.

In APB kan je vooral progressie boeken dankzij je eigen skills en niet zozeer door ontzettend veel tijd in de game te steken, zoals bij veel andere MMO’s het geval is.

APB verschijnt in de lente van 2010 voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Yostie Montana's avatar

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze ervoor willen zorgen dat mensen met de politiemensen gaan gamen. Als ik de keuze zou hebben (en die heb ik als speler ook XD) zou ik liever met een gangster willen spelen dan met een politiegast.

 2.   
  .Stan's avatar

  Als ik het spel zou gaan spelen, zou ik voor de politie kiezen hoor. Net zoals bijv. bij GTA IV bij Cops ’n Crooks, daar ben ik ook liever politie.

 3.   
  ChielB's avatar

  En zie daar, zowel gangsters als agenten zijn er. 😉

 4.   
  Ghaost's avatar

  Ik zou zelf ook voor politie kiezen. Ik vind eigenlijk jammer dat je die keuze nooit hebt in GTA

 5.   
  wkjehwqkjd's avatar

  Is het nu een multyplayer game?

 6.   
  ChielB's avatar

  APB staat voor All Points Bulletin en is een actievolle massively multiplayer online-game

  Het is een MMO zelfs, al heeft men onlangs al laten weten dat de game geen maandelijkse kosten zal kennen zoals veel andere MMO’s.

 7.   
  JonsoN's avatar

  ChielB schreef, "

  APB staat voor All Points Bulletin en is een actievolle massively multiplayer online-game "

  Het is een MMO zelfs, al heeft men onlangs al laten weten dat de game geen maandelijkse kosten zal kennen zoals veel andere MMO’s.

  En dat is nou juist 1 van de redenen dat dit mijn eerste MMO wordt.. 😛