APB: Reloaded vanaf morgen getest op nieuwe Chaos Mode

Sinds de aankoop van APB door GamersFirst, is de ontwikkelaar druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van het free-to-play spel. De politie-en-boefje-simulator werd eerder al voorzien van een Fight Club modus, en vanaf morgen wordt ook de nieuwe Chaos Mode geïntroduceerd in het APB: Reloaded.

In de Chaos Districts is geen sprake van contacten om missies van te ontvangen, het vuur kan gewoon op iedere rondlopende speler geopend worden, elk moment. Wat volgt is een chaotische strijd om te overleven tussen de Enforcers en de Criminals. Hoe langer je overleeft, des te meer bonussen je zult ontvangen. Slechts vijf minuten lang ontkomen aan de dood is volgens GamersFirst al een behoorlijke prestatie.

Let wel: dit is slechts een test van de nieuwe modus. Slechts één weekje lang kunnen spelers zich voegen bij Chaos Districts om de nieuwe spelmodus uit te proberen. Vanaf 6 juni verdwijnt de modus weer uit het assortiment van Districts. Aan de hand van de feedback van spelers wordt vervolgens bepaald of de Chaos Mode een terugkeer zal maken.

Meer informatie over de Chaos Mode is te vinden op het APB: Reloaded blog.

 1.   
  Regge's avatar

  laat ik net een weekje besig zijn met dit spel:D! ik heb der zin in! 😆

  EDIT: Ik zag net dat het er al is 😀
  this echt gaaf:)!

 2.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Wordt de xbox360 controller nu eindelijk eens gesupport of nog steeds niet? Heb hem een tijd geleden ook gespeeld maar doe het liever met de controller wat totaal niet goed werkte, ook niet met xpadder oid.