World of Warcraft-servers zijn klaar voor patch 3.2

Hoewel patch 3.2 voor World of Warcraft (WoW) al een tijdje beschikbaar is voor beta testers, laat deze nog even op zich wachten voor het grote publiek. Gelukkig zal het niet lang meer duren voor de doorgewinterde WoW-spelers, want vandaag en een gedeelte van gister zijn de servers alvast voorbereid op de nieuwe patch.

Een vrij complete lijst met veranderingen kan hier gevonden worden.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan role-playen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen.

Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen.

World of Warcraft is in 2005 uitgekomen voor de PC en inmiddels zijn er ook twee uitbreidingen geweest, The Burning Crusade en Wrath of the Lich King.

  1.   
    ricklen's avatar

    servers zijn eindelijk back online