Gearbox bevestigt War Hero-project

Eerder deze week door al het nieuws op dat ontwikkelaar Gearbox Software enkele nieuwe merknamen vastlegde, zoals War Hero en Modern War Hero. De baas van Gearbox, Randy Pitchformd, heeft inmiddels bevestigd dat de diverse War Hero-merknamen daadwerkelijk te maken hebben met een project van het bedrijf.

De merknamen onthullen heel voorzichtig iets van de interesses van Gearbox om een geheel nieuwe franchise te ontwikkelen, zo liet Pitchford weten. Toch hoeven we voorlopig niets van War Hero te verwachten, aangezien het iets voor de lange termijn is. Momenteel werkt men hard om Borderlands klaar te krijgen voor een release in oktober en daarnaast heeft men ook nog Aliens: Colonial Marines voor SEGA in ontwikkeling en zijn er nog drie, onaangekondigde projecten in ontwikkeling. Pas daarna zal er ruimte zijn om echt met War Hero bezig te gaan.

Gearbox moet in ieder geval nog eerst met haar partners om de tafel gaan zitten, voordat er ook maar iets publiekelijk wordt aangekondigd. Voorlopig zullen we dus weinig meer horen over War Hero.

  1.   
    Globalfreek's avatar

    oke..