Laatste Xbox 360 firmware-update voegt niets nieuws toe

Xbox 360-gamers die vandaag een potje willen gamen moeten eerst een kleine firmware-update downloaden. Een update kan leuke nieuwe features met zich meebrengen, maar dat is deze keer niet het geval. Microsoft voert de update uit om de firmware klaar te maken voor toekomstige verbeteringen en features.

Tijdens de E3 kondigde Microsoft aan dat de Xbox 360 onder andere cloud opslag, besturing van het menu met Kinect en verbeterde game invites zal gaan krijgen. De update van vandaag heeft waarschijnlijk met de voorbereiding van deze features te maken.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Hmmm dacht al waar die update voor was 😉

 2.   
  See4urSelf's avatar

  Net als bij sony.. tegen hackers. Sowieso beveleigigns update verpakt in een leugen.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  See4urSelf schreef, "Net als bij sony.. tegen hackers. Sowieso beveleigigns update verpakt in een leugen. "

  Helemaal geen leugen normaal zie je altijd staan security fix of iets met systeem dat zijn andere woorden daar voor, Die zie je altijd staan bij elke update log van een programma ook en dan ga je ook van uit dat ze de beveiliging hebben geüpdate.

  Zal effe lekker zijn zetten er effe bij precies bijv hebben lulsec hack onklaar gemaakt staat professioneler als je zegt dat de beveiliging is verbeterd oftewel security fix of iets in die richting.

 4.   
  See4urSelf's avatar

  Carlos0_0″][quote=”See4urSelf schreef, "Net als bij sony.. tegen hackers. Sowieso beveleigigns update verpakt in een leugen. "

  Helemaal geen leugen normaal zie je altijd staan security fix of iets met systeem dat zijn andere woorden daar voor, Die zie je altijd staan bij elke update log van een programma ook en dan ga je ook van uit dat ze de beveiliging hebben geüpdate.
  Zal effe lekker zijn zetten er effe bij precies bijv hebben lulsec hack onklaar gemaakt staat professioneler als je zegt dat de beveiliging is verbeterd oftewel security fix of iets in die richting.[/quote]

  Niet helemaal mee eens. meerdere updates op de PS3 verschenen die beloofde dat ze aanstalten gingen maken voor nieuwe updates. Terwijl het gewoon beveileging updates waren. En dit was voor Anonymous PSN aanviel.

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  Wat maakt het uit of er nou een beveiliging update inzit ja of nee? Is het nou nooit goed?

  Ben benieuwd wat we in de nieuwe update kunnen verwachten! Betere menu voor Kinect zie ik wel zitten.

 6.   
  FishHookz's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Wat maakt het uit of er nou een beveiliging update inzit ja of nee? Is het nou nooit goed?
  Ben benieuwd wat we in de nieuwe update kunnen verwachten! Betere menu voor Kinect zie ik wel zitten. "

  Op de E3 was het nieuwe dashboard aangekondigd :3 en die ziet er echt nice uit en komt over een tijdje uit 😀

 7.   
  Relief's avatar

  Het is normaal dat MS updates uitbrengt ter voorbereiding van een andere update. En als MS extra beveiliging erin wil gooien, wie ben jij om dat tegen te houden?

  Het verschil met Sony is dat MS geen features eruit sloopt met elke beveiliging.