Script Uncharted-film wordt opnieuw herschreven

Afgelopen jaar was ontwikkelaar Naughty Dog nog blij met de richting die de Uncharted-film in sloeg, maar het script wordt nu alweer herschreven. De productie waar Sony mee bezig was, begint weer helemaal van voor af aan en de auteurs van het verhaal begaan een verandering.

Project will wait until the Wibberleys complete their script to tap a new helmer.
De film over Uncharted zal nu worden geschreven door Marianne en Cormac Wibberley, die destijds ook National Treasure van een script voorzagen. Bovendien is er een uitval bij de regisseur, want ook Neil Burger – van The Illusionist en Limitless, die vorig jaar de film overnam, heeft van de film afgezien. Sony heeft nog geen nieuwe regisseur aangesteld, want het bedrijf wil eerst het nieuwe script zien eer er gezocht wordt naar een regisseur.

Deze vertraging leidt er dus naar dat Uncharted op het witte doek nogmaals wordt uitgesteld voor onbepaalde tijd. Er moest vorig jaar al begonnen worden aan de film en zou een release krijgen in 2013. Of Sony dit nog gaat halen met Uncharted is nog onbekend.

Hebben jullie nog steeds hoop of lijkt er geen beginnen aan?

 1.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Nou Wachoski Brothers, grijp jullie kans.

 2.   
  jamrex007's avatar

  National Treasure en Uncharted lijken wel een klein beetje op elkaar nu zij aan het script werken heb ik er toch wel hoop voor, maar 2013 gaat die niet meer halen. ik ben trouwens ook wel benieuwd of er een National Treasure 3 komt.

 3.   
  mmx's avatar

  goede game maar een film zit er denk ik niet in

 4.   
  Fox's avatar

  In games is het wel leuk een beetje muren klimmen en constant schieten, in films ben je daar na 30 min het ook wel zat.

 5.   
  Melodi's avatar

  Super nieuwschierig hoe de cast er uit gaat zien!
  Wie zou volgens jullie Drake moeten spelen of Sully of een andere favo personage?