New-gen Uncharted-trilogie afgeschoten door Naughty Dog

HD-remakes zijn aan de orde van de dag. Halo: The Master Chief Collection, Borderlands: The Handsome Collection en vele anderen hebben wat oudere games in een nieuw jasje gestoken. Ook een new-gen-versie van de Uncharted-trilogie leek in aantocht, maar ontwikkelaar Naughty Dog heeft dit gerucht duidelijk afgeschoten.

Volgens Neil Druckmann is alle focus binnen de studio op Uncharted 4 op dit moment. Uiteraard laat dit nog altijd wel ruimte voor een PS4-remake van de vorige Uncharted-games, maar dat zal in elk geval niet snel gebeuren…

Zou jij een new-gen Uncharted-trilogie willen spelen op de PlayStation 4? Of kan Naughty Dog zich beter richten op Uncharted 4 en andere nieuwe games? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Maar als Playstation Now komt naar Nederland kunnen gamers die de games hebben gemist ook de Uncharted games oppikken voor nog een zachter prijsje.

  Want de games zien er nog heel goed uit hoor voor een old-gen game.

 2.   
  assassin_MKA's avatar

  Ik wil Uncharted trilogie op PS4. Ik heb geen PS3 gehad.

 3.   
  MisterMDW's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Maar als Playstation Now komt naar Nederland kunnen gamers die de games hebben gemist ook de Uncharted games oppikken voor nog een zachter prijsje.
  Want de games zien er nog heel goed uit hoor voor een old-gen game. "

  Succes met dat zachte prijsje 😛 De bedragen die ik voorbij heb zien komen zijn nou niet echt zacht te noemen, bovenop je ps plus en nieuwe games.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Heb je het dan over de oude (dollar) prijzen?

  Want de nieuwe prijzen van PSN om de games idd te huren vallen nog mee. 😳

 5.   
  mastertje's avatar

  Ik vind toch wel dat ze (game industrie) lichtelijk aan het door draaien zijn qua remakes. Uncharted 3 kwam eind 2011? Nog uit. Zo zijn er echt veel meer games die nog relatief ‘jong’ zijn en al een remake krijgen. Vis dan de orignele uit de budgetbak ofzo

 6.   
  GamerJaime's avatar

  mastertje schreef, "Ik vind toch wel dat ze (game industrie) lichtelijk aan het door draaien zijn qua remakes. Uncharted 3 kwam eind 2011? Nog uit. Zo zijn er echt veel meer games die nog relatief ‘jong’ zijn en al een remake krijgen. Vis dan de orignele uit de budgetbak ofzo"

  En wat als je geen PS3 maar wel een PS4 hebt? Ik ga echt niet nog een PS3 aanschaffen om 3 games te kunnen spelen. Als ze er nou voor gezorgd hadden dat het mogelijk was om PS3 games op de PS4 te spelen was ik het met je eens geweest.

  Ik baal hier echt ONWIJS van. Ik had zo graag voordat ik aan deel 4 begon nog even de vorige 3 gespeeld. Maar goed, het is helaas niet anders. Hopelijk komt het er ooit nog van….

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Snap ik, ik zelf heb het niet op remakes en vind het goed om te horen dat ze focussen op de nieuwe games en geen oude.

 8.   
  PS4owner's avatar

  hoop dat hier nog idd een hd remake komt van alle ps3 delen van ucharted, heb ze allemaal gespeeld en heel veel plezier mee gehad.

 9.   
  Metalhead95's avatar

  hoop het wel.

 10.   
  FireBallz's avatar

  uitstekend idee, zeker voor PS Exclusive.