Uncharted: Drake’s Fortune wordt verfilmd

Uncharted: Drake’s Fortune was voor de PlayStation 3 een groot succes en de serie wordt over enige tijd voortgezet met een tweede deel, Uncharted 2: Among Thieves. Van Drake’s Fortune waren echter ook enkele filmmakers bijzonder onder de indruk en vandaag is naar buiten gebracht dat Columbia Pictures aan een verfilming werkt van Uncharted: Drake’s Fortune.

Heel veel is momenteel nog niet bekend over de Uncharted-film, al weten we wel dat het script door Kyle Ward wordt geschreven. Ward werkte eerder al aan de verfilming van Kane & Lynch met Bruce Willis in de hoofdrol en momenteel schrijft hij ook Hitman 2 in opdracht van 20th Century Fox.

Meer details over hoofdrolspelers en verdere informatie zal over enige tijd ook nog wel bekend worden gemaakt.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen. Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune is inmiddels verschenen voor PlayStation 3.

 1.   
  DaxPg's avatar

  Hm ik ben wel heel benieuwd, maar zolang Uwe Boll maar met zijn vingers van de film af blijft. (denkt terug aan alone in the dark film)

 2.   
  ExtremeDotCom's avatar

  Laten we afwachten,maar ik zou hem toch wel graag zien 😉

 3.   
  DaxPg's avatar

  Ik weet wel zeker dat ik m ga zien, ik hoop alleen niet dat ik teleurgesteld wordt.

 4.   
  Mattmerize's avatar

  Ik denk dat Uncharted wel een geschikte game is om te verfilmen. De hele game heeft een beetje dat filmische actievolle wat geschikt is voor een toffe actiefilm. Leuke personages, mooie setting en lekker veel actie!

  Het kan in ieder geval niet slechter worden dan Street Fighter: Rise of Chun-Li.

 5.   
  X-doos's avatar

  Komt de Prince of Persia film ook nog?