Prince of Persia en Shaun White Snowboarding in maart voor de Mac

Ubisoft heeft bevestigd dat Mac-bezitters vanaf volgende maand de kans hebben om met Prince of Persia en Shaun White Snowboarding aan de slag te gaan. Deze nieuwe versies zijn het resultaat van een overeenkomst met TransGaming, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het overzetten van programma’s en games naar onder andere Linux en Mac OS.

Beide games zullen te downloaden zijn via GameTree Online en de webwinkel van Ubisoft. Hieronder vind je de systeemeisen:

    Prince of Persia: Mac OS X 10.5.6 of nieuwer, Intel Core Duo processor, 1024MB RAM, ATI X1600 / Nvidia GeForce 8600 of beter, 8.01GB vrije harde schijfruimte.

    Shaun White Snowboarding: Mac OS X 10.5.6 of nieuwer, Intel Core Duo processor, 1024MB RAM, ATI X1600 / Nvidia 7300GT of beter, 7.24GB vrije harde schijfruimte.


In de nieuwste Prince of Persia is onze Perzische held op zoek naar zijn ezel en stuit daarbij ineens op de charmante Elika, die blijkbaar wat gedoe met familieleden heeft. Haar vader laat namelijk de kwade god Ahriman vrij, waardoor de Prins en Elika aan het werk moeten om het kwaad te verdrijven. Om dit te doen dien je vruchtbare gronden, de zogeheten ‘fertile grounds’, te zuiveren van the corruption, de zwarte laag die over de gebieden ligt.

Zodra een bepaald gebied weer gezuiverd is, krijgt het geheel op een stijlvolle manier weer kleur. Daarnaast verschijnen er ook ‘light seeds’, een soort lichtgevende kristallen die je nodig hebt om nieuwe gebieden te kunnen betreden en nieuwe krachten vrij te spelen.

Wil je meer weten over Prince of Persia? Lees dan ook onze review!

Prince of Persia is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Leuk voor de mac mensen

  2.   
    Teunb's avatar

    haha 😛 de mac mensen, is dat een nieuwe soort ofzo? (ik dacht altijd dat windows veel beter is voor games dan mac, en mac beter om op te werken..)

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Goed dat Ubisoft ook aan Mac-gamers denkt. Gamen kan steeds beter met een Mac, lijkt me een goede ontwikkeling 😀

  4.   
    Bello 2185's avatar

    Best chill voor mensen met een Mac, maar dat zijn er niet echt veel. 😛

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    ”Bello 2185″ schreef, "Best chill voor mensen met een Mac, maar dat zijn er niet echt veel. 😛 "

    Nou ik ken er wel een paar hoor die een Mac gebruiken, maar niet om te gamen 😉