Prince of Persia Epilogue DLC nu Xbox LIVE Deal of the Week

Prince of Persia werd begin dit jaar al voorzien van downloadable content (DLC), getiteld Epilogue. Mensen die de extra content nog niet hebben kunnen nu voordelig hun slag slaan, want Epilogue is de Xbox LIVE Deal of the Week. Vanaf vandaag is de content te downloaden voor 560 Microsoft Points (normaal 800 Microsoft Points), wat een korting van 30 procent is.

Deze DLC start direct na het einde van het verhaal uit de volledige game. Het avontuur van de Prins en Elika vindt plaats in een verborgen, ondergronds paleis en aan jou de taak om uit dit paleis te ontsnappen. Om je te helpen krijgen beide personages een nieuwe vaardigheid.

Elika krijgt Energise, waarmee ze verwoeste gebieden kan herstellen en zo doorgangen vrij kan maken die anders gesloten zouden blijven. De Prins krijgt Sprinting Clash, een aanval die je oplaadt om vijanden tijdelijk uit te schakelen. De moeilijkheidsgraad van Epilogue is wat hoger, wat resulteert in agressievere vijanden, lastige hindernissen en gecompliceerde levels. Dit moet er voor zorgen dat je zeker 3 uur aan extra gameplay krijgt met deze content. En stiekem zitten er ook een paar nieuwe skins bij.

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus.

Wil je meer weten over Prince of Persia? Lees dan ook onze review!

Prince of Persia is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

  1.   
    craz's avatar

    goede aanbieding 8)

  2.   
    Donaga's avatar

    breng deze dlc dan ook nu uit op pc 😉