Prince of Persia: Epilogue DLC iets vertraagd

Prince of Persia zal binnenkort voorzien worden van downloadable content (DLC), getiteld Epilogue. Vooralsnog leek deze nieuwe content op 26 februari te verschijnen, maar door onbekende omstandigheden heeft Ubisoft besloten om Epilogue te verschuiven naar volgende week. De DLC staat nu in de planning voor 5 maart en verschijnt op Xbox Live en het PlayStation Network.

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus.

Wil je meer weten over Prince of Persia? Lees dan ook onze review!

Prince of Persia is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS. De Prince of Persia Epilogue DLC verschijnt op 5 maart.

  1.   
    craz's avatar

    Naja wat boeit het.. Het is maar een weekje uitgesteld. 🙄 geen ramp 🙂

  2.   
    brigadier92's avatar

    maar waar blijft hij nou??