World of Warcraft viert vierde verjaardag

Vandaag viert Blizzard de vierde verjaardag van World of Warcraft. Dit wordt gedaan met een cadeautje voor elke speler, want als je als World of Warcraft speler vandaag inlogt, krijg je automatisch een baby beertje in de mailbox. Het beertje is voor maar voor een gelimiteerde tijd te verkrijgen, wanneer deze tijd stopt is nog niet bekend.


World of Warcraft: Wrath of the Lich King neemt je mee naar het continent Northrend. De verdorven Lich King Arthas, die in Warcraft III: The Frozen Throne verslagen werd, is terug en wil niets anders dan wraak. Arthas’s wens is om heel Azeroth uit te moorden, waardoor de schreeuw om een held steeds luider wordt. Aan jou de taak om Azeroth te beschermen tegen de kwade krachten van Arthas en om hem uiteindelijk te verslaan.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King ligt in de winkel voor de PC, als uitbreiding op World of Warcraft: The Burning Crusade.

  1.   
    /DareDevil's avatar

    YEEEEEHHHH 🙄

  2.   
    Pack Leader's avatar

    Ik heb het beertje. Hij is wit. Nu heb ik 43 verschillende huisdiertjes (mijn eigen hunter pet niet meegeteld). Damn nog 7 voor mijn stinkdier + achievement :P. 😉

  3.   
    Garuda's avatar

    hahah al mn chars hebben hm ook ( heb 9 chars WTF o.O )

    is wel leukd at ze zo iets doen …..

  4.   
    gamertje1's avatar

    Gratz Blizzard en WoW 😀

  5.   
    DutchFreeze's avatar

    gefeliciteerd XD hoeveel hebbe ze er al wel niet mee verdient deze jaren 😛 ?