Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Prince of Persia Developer Diary 2

In de nieuwste Prince of Persia bevindt de Prins zich in een nieuwe wereld die corrupt en aangetast is. Het verhaal en daarbij het doel van de Prins is dan ook om deze wereld te zuiveren. Dit verhaal en de daarbij horende omgevingen zullen dit keer meer fantasierijk zijn en zich niet zo vasthouden aan de werkelijkheid. Het moet een magischere, haast pöetische vormgeving krijgen, maar toch zeer geloofwaardig blijven. De speler moet verschillende ‘Lightwells’ aansteken, die zuiver licht de wereld in zullen zenden en daarmee de wereld één voor één haar puurheid teruggeven.

De transformatie van de wereld die hiermee gepaard gaat zal real-time gebeuren. Geen vervelende cutscenes meer dus, maar je zult gewoon rond kunnen lopen terwijl je omgevingen zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Zo groeien planten terug en wordt de lucht weer helder terwijl je je kunt blijven bewegen. Ook zal het in deze Prince of Persia niet meer mogelijk zal zijn om de tijd te manipuleren. Geen tijdgereis en teruggedraai meer dus. De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.

Check snel deze tweede developer diary.

  1.   
    Alias's avatar

    Ik vond eerst de tekenachtige stijl maar niks, maar na deze trailer begin ik weer te twijfelen en te denken dat ik deze misschien wel wil hebben. Het verhaal wat er in verwerkt zit lijkt me in ieder geval wel vet.

  2.   
    mitchelltje9's avatar

    dit spel gaat zo vet worden he 😀

  3.   
    Alias's avatar

    Komt hij eigenlijk ook naar de pc of alleen naar de 360 en ps3??

  4.   
    Gold_Thunder's avatar

    Eindelijk weer een goede PoP game na de Sands Of Time!

  5.   
    ChielB's avatar

    Alias schreef, "Komt hij eigenlijk ook naar de pc of alleen naar de 360 en ps3??"

    “De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.” 😉

  6.   
    Alias's avatar

    ChielB schreef, "

    ”Alias” schreef, "Komt hij eigenlijk ook naar de pc of alleen naar de 360 en ps3??"

    “De nieuwste Prince of Persia zal op 5 december uitkomen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo DS.” 😉 "

    Ik zie het net, had er overheen gelezen. XD 😳

  7.   
    GutZilla's avatar

    Hoewel de vijanden er vet uitzien ben ik nog niet echt overtuigd van de nieuwe stijl…het doet me nu meer denken aan DOMO of een andere slechte japanse RPG…

  8.   
    MauriceV's avatar

    Ik kijk echt uit naar deze game, ook ben ik groot fan van de gekozen stijl voor dit deel 😉

  9.   
    Mattmerize's avatar

    Van de stijl kan je niet zoveel zeggen vind ik, want op een mooie, grote HDtv ziet het er altijd een stuk beter uit dan op een computermonitor. Ik denk dat ik deze wel ga halen, het ziet er veelbelovend uit.

  10.   
    °GN° Nyiri_001's avatar

    Ziet er ZOT uit!! 😆

  11.   
    Vinstaro's avatar

    Ik heb de afelgopen 2 weken geen 360 gehad dus had ik me ouwe xbox maar gehaald met PoP The Two Thrones als ze nou verder gingen met deze vette style maar nee ze maken zo irritante 3 plus game dit spel zal niet eens Prince of Persia genoemd mogen worden want dit spel is half niet zo goed als de ECHTE Trilogie! En ga niet antwoorden: je hebt het nog niet gespeeld dus weet je het niet, dat weet ik wel wat de vorige trilogie was het beste wat de xbox ooit was overkomen voor mij dus ik vind het te gek voor worden dat ze er een 3 plus van maken, ben erg teleurgesteld! 🙁