Sony onderneemt actie tegen verkoop ‘Uncharted’ pistool

Sinds kort is er een replica van een pistool uit Uncharted: Drake’s Fortune te verkrijgen via internet. Het pistool wordt verkocht onder de naam ‘PS3 Uncharted Drake’s Fortune Full Metal M92 Airsoft Gun’, en op de product pagina van het pistool staat artwork van de game zelf. Nu blijkt echter dat Sony niet op de hoogte was van dit pistool en dat het ook geen officiële replica betreft. Sony zal daarom actie ondernemen tegen de internetsites die het pistool verkopen.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen. Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze uitgebreide review!

Uncharted: Drake’s Fortune is inmiddels verschenen voor PlayStation 3.

 1.   
  Syappie's avatar

  Wat is er zo erg aan? Het lijkt me juist goed voor de game 8)

 2.   
  ms13694's avatar

  Syappie schreef, "Wat is er zo erg aan? Het lijkt me juist goed voor de game 8) "

  ja zielig om daar moeilijk over gaan lopen doen! 😡

 3.   
  ckerigon's avatar

  ik snap eigelijk ook niet waarom ze moeilijk doen…..

 4.   
  Jarek's avatar

  miscien omdat het niet echt goed lijkt op het orgineel

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Tegenwoordig moet je op alles toesteming vragen! Ik wist ook niet dat het mocht er zit toch tenslote alleen copyright op de game …toch?? 🙂

  Trouwens wist jullie nog dat verhaal over de engelse kerk die in Resistance fall of Men werd gebruikt voor een missie daar werden de makers ook voor aangeklaagd. En het zelfde als Capcom die op de vingers werden getikt dat ze het zelfde concept hadden in Dead Rising als in Down Of The Dead van de film maker
  George A. Romero. 😳

 6.   
  Ika Q's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "ik snap eigelijk ook niet waarom ze moeilijk doen….."

  Omdat de maker van die gun de ideeën jat van een product en er geld meer verdiend, en dat mag weer niet. Hetzelfde wat Gamer4Ever-NL al zei, ze worden allemaal aangeklaagt omdat ze hun ideeën hebben gejat.

 7.   
  Verwijderen's avatar

  is ook logisch, als dat ding kappot gaat, denknen ze meteen dat sony een bagger ding heeft gemaakt, wat da niet waar is…. Tja, zel willen natuurlijk wel een goeie naam blijven houden, en met eigen producten weten ze tenminste zeker dat ze daar van verzekerd zijn

 8.   
  Darklord_R's avatar

  Syappie schreef, "Wat is er zo erg aan? Het lijkt me juist goed voor de game 8) "

  lees > airsoft gun < = luchtdruk pistool = gevaarlijk = illegaal, en sinds degene die Uncharted hebben gemaakt natuurlijk de schult zullen krijgen.... gaat dat miljoenen kosten als er narigheid van komt. (tip om luchtdruk-kracht te testen: stop een schuimrubberren bolletje in een lucht-bugs) kijk maar eens wat er gebeurt als je dat doet.

 9.   
  MauriceV's avatar

  Daar hadden ze op kunnen wachten als je een replica maakt van een game zonder toestemming 🙄

 10.   
  ricklolps3's avatar

  aggggggggggg jo 🙂 is toch vet 8)

 11.   
  GutZilla's avatar

  martinschoon schreef, "

  ”Syappie” schreef, "Wat is er zo erg aan? Het lijkt me juist goed voor de game 8) "

  ja zielig om daar moeilijk over gaan lopen doen! 😡 "

  Het is logisch dat ze hier moeilijk over doen, het is hun apparaat en game, zij willen geld zien, aangezien ze overal copyright op hebben.

 12.   
  cheanta's avatar

  das waar, maar toch om daar nou zo’n heisa van te maken.
  wat zijn er toch rare mensen op de wereld 😛

 13.   
  GraveDevil's avatar

  Ika Q schreef, "

  ”kitt.h.3″ schreef, "ik snap eigelijk ook niet waarom ze moeilijk doen….."

  Omdat de maker van die gun de ideeën jat van een product en er geld meer verdiend, en dat mag weer niet. Hetzelfde wat Gamer4Ever-NL al zei, ze worden allemaal aangeklaagt omdat ze hun ideeën hebben gejat. "

  Het is Amerika (alleen is sony japans 🙄 ) die eikels klagen mekaar al aan als de tak van de boom van de buurman op je erf valt.. Het is geeen kwestie van copyright of niet, of hun ideeën of niet, het is gewoon een geldkwestie..