Breek alle botten in nieuwe beelden SmackDown vs Raw 2008

Je houdt van het of je haat het: SmackDown vs Raw. De fightmaniacs onder ons zappen standaard naar EuroSport, waar vaak zulke ‘shows’ op uitgezonden worden. Het is mooi om naar te kijken, minder leuk om zelf mee te doen. Daarom brengt THQ regelmatig een nieuwe SmackDown uit, waarvan zojuist het nieuwe deel, 2008, is verschenen. Vandaag een nieuwe trailer waarin de acht vechtstijlen worden getoond.

Voor het eerst in WWE SmackDown vs. Raw 2008 heeft elke worstelaar een primaire en een secundaire vechtstijl. Er zijn in totaal acht verschillende vechtstijlen, te weten high-flyer, hardcore, submission artist, powerhouse, showman, brawler, dirty en technical. De voor- en nadelen van de vechtstijlen variëren per speelmodus. De seizoenmodus en manager modus van het vorige deel zijn samengevoegd tot WWE 24/7. Hierin is het niet de bedoeling om de wereldtitel op Wrestlemania te veroveren, maar om in de WWE Hall of Fame te belanden en een (liefst levende) worstellegende te worden. De Wii-versie zal uiteraard gebruik maken van de motion sensing. Zo kunnen klappen letterlijk worden uitgedeeld en worden tegenstanders opgetild door de Wii controller boven het hoofd te houden. De DS versie beschikt over een draadloze multiplayer en minigames om je worstelaar te trainen. De DS versie heeft echter maar 20 worstelaars en geen WWE 24/7, maar een gewoon seizoen zoals we dat in eerdere delen zagen.

WWE SmackDown vs. Raw 2008 is op 9 november verschenen op Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii en Nintendo DS. Op 23 november zal de PSP versie uikomen, terwijl gedurende de maand november de mobiele versie bij diverse providers uit zal komen.

  1.   
    Mick.W's avatar

    Ik heb de 360 demo helemaal kapot gespeeld 😛

  2.   
    shadowlink88's avatar

    ben niet zo’n gamer die sport games speelt

  3.   
    Kostya's avatar

    Altijd Keihard zulke games

  4.   
    Gerjann's avatar

    egt geweldig! ga hem denk ik halen voor de ps2 want komt niej voor de pc 🙁

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    AU.. 😮 Thats Gone hurt next day 😆 Ik heb medeleiden met die gast die onder de gordel is geslagen 😥

  6.   
    gappower's avatar

    Vette acties! 🙂

  7.   
    Wouter's avatar

    Haha! Echt grappig, die game. Ik heb meegedaan aan de prijsvraag. Zou grappig zijn als ik hem win. 😛