Fallout MMORPG in gevaar

Interplay, de studio achter de eerste twee Fallout games en de ontwikkelaar van de aangekondigde Fallout Massive Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG), dreigt de licentie voor laatstgenoemde game te verliezen. Project V13, wat de werktitel is voor de Fallout MMORPG, heeft nu een onzekere toekomst.

De rechten van Fallout liggen bij de makers van Fallout 3, Bethesda. De reden van het conflict is een deadline, waarvoor Interplay moest beginnen met de ontwikkeling van Project V13. Deze deadline was op 4 april jongstleden. Op deze datum was Interplay nog niet bezig met de Fallout MMORPG en nu dreigt Bethesda de stekker uit het project te trekken.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik hoop echt tot deze game nog in de winkel rekken komt te liggen. Ik zie liever Fallout MMORPG dan The Elder Scrolls MMORPG 😥

  2.   
    /DareDevil's avatar

    Ik neem het bethesda niet kwalijk ze hadden veel eerder moeten beginnen

  3.   
    GutZilla's avatar

    Ik hoop enkel op een Elder Scrolls V, en plz laat dat gewoon singleplayer zijn!

  4.   
    Overload14's avatar

    Ik zie Fallout eigenlijk niet in een MMORPG jasje. Ik zou liever een gewone Fallout Rpg hebben maar dan dat ze het moeilijker maken om te overleven.

  5.   
    NightHawk's avatar

    ‘k zou liever nog een singleplayer zien van Black Isle maar ja dat is niet meer mogelijk. Maar een Fallout MMORPG zou wel eindelijk eens een mmo zijn die het klassieke elf, dwarf, human, orc shit doorbreekt op een coole manier.

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ik hoop echt tot deze game nog in de winkel rekken komt te liggen. Ik zie liever Fallout MMORPG dan The Elder Scrolls MMORPG 😥 "

    k liever eldersrcollsXd.. haha maarja komt nooit denk k