Stevig schieten en gevaarlijke stunts in nieuwe trailers Uncharted: Drake’s Fortune

De action-adventure game Uncharted: Drake’s Fortune heeft al veel positieve reacties gekregen en kan ook al rekenen op een behoorlijke groep fans. In Europa moeten we nog een paar weken geduld hebben voordat we met Nathan het avontuur in kunnen duiken en tot die tijd mogen we ons vermaken met twee nieuwe trailers.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over Uncharted: Drake’s Fortune? Check dan snel onze hands-on preview!

Uncharted: Drake’s Fortune zal op 7 december verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    Uncharted, uncharted. In amerika is de demo te spelen en komt deze maand de game al uit:(
    De skate. demo is ook niet in de NLstore gekomen gewoon NAAI!!! 😡