Geniet van in-game beelden Uncharted: Drake’s Fortune

Duizenden gamers zitten met smart te wachten op de release van Uncharted: Drake’s Fortune. Nadat we een tijdje terug een rondleiding kregen van de ontwikkelaars, is het vandaag tijd geworden om ook in-game een kijkje te gaan nemen. De nieuwe trailer die vandaag is verschenen laat je namelijk zowel in-game als behind the scenes beelden zien.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.
Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze preview!

Uncharted: Drake’s Fortune staat gepland voor het einde van dit jaar en verschijnt voor de PlayStation 3.

 1.   
  denjaap's avatar

  lijkt me wel een vette game

 2.   
  nielz's avatar

  lijkt wel tomb-raider aleen is het dan een man

 3.   
  denjaap's avatar

  nielz schreef, "lijkt wel tomb-raider aleen is het dan een man"

  ze moeten de ps3 gamers toch iets geven….

 4.   
  Chielh's avatar

  Eerst leek deze game mij niet zoveel aan, maar ik ben er nu toch wel benieuwd naar. Het ziet er wel netjes uit enzo en het lijkt me ook wel leuk om het te doen.. Tombraider misschien? Prince of Persia misschien? maar dan wel tig keer mooier en beter…

 5.   
  Darkknight's avatar

  erg stoer lijkt me een vette game vooral de close-combat

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Lijkt op tomb raider , alleen niet zo’n lekker ding! 8)

 7.   
  COD II owner's avatar

  lekkere graphics hoor, en de gevechten zijn ook realistisch, jammer dat het niet mijn type game is 😀

 8.   
  ps3 gek's avatar

  Ik ga dit spel denk ik wel kopen!:P Ik heb een trailer op mijn ps3 en is echt super mooi. Het is een prachtig bebost eiland met mooie watervallen, grotten en ruines:P:P!

 9.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  jammer dat ik geen ps3 heb 😥