Neem een kijkje achter de schermen bij Uncharted: Drake’s Fortune

Duizenden gamers zitten met smart te wachten op de release van Uncharted: Drake’s Fortune. Om het wachten voor deze gamers iets te verzachten zijn er vandaag maarliefst twee nieuwe trailers opgedoken. In deze trailers nemen de ontwikkelaars je mee voor een kijkje achter de schermen zodat je met eigen ogen kunt ervaren hoe een game als Uncharted: Drake’s Fortune tot stand komt.

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.
Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze preview!

Uncharted: Drake’s Fortune staat gepland voor het einde van dit jaar en verschijnt voor de PlayStation 3.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Ziet er toch wel een mooie game uit :).

  2.   
    TheDude's avatar

    Onverwacht PS3-toppertje misschien, kijk er al wel naar uit. 8)

  3.   
    cnribbens's avatar

    Dit wordt zeker een ps3 toppertje

  4.   
    JonsoN's avatar

    TheDude schreef, "Onverwacht PS3-toppertje misschien, kijk er al wel naar uit. 8) "

    niet onverwacht, , lang verwacht, , het schijnt dat dit DE ps3 game van dit jaar gaat worden.// 🙂

  5.   
    JonsoN's avatar

    of volgend jaar ;p