Duik in een ongekend avontuur in nieuwe trailers Uncharted: Drake’s Fortune

Als er één ontwikkelaar is die weet hoe je een geweldige franchise neer moet zetten, dan zijn het de mensen van Naughty Dog wel. Eerder wisten ze al met de ijzersterke Jak and Daxter-serie te komen en straks gaan ze de PlayStation 3 voorzien van een nieuwe groeibriljant, namelijk Uncharted: Drake’s Fortune.

Vandaag laat deze game zich zien met twee nieuwe trailers, waarin Drake zich alweer midden in een ongekend avontuur bevindt…

In Uncharted: Drake’s Fortune speel je de rol van Nathan Drake. Nathan denkt dat hij een afstammeling is van de grote avonturier Sir Francis Drake en hij gelooft dat Sir Francis vroeger ergens een grote schat heeft verborgen. Dit alles leidt tot een ongekend avontuur op een eiland in de Stille Oceaan. Binnen de kortste keren wordt Nathan achterna gezeten door huurlingen en moet hij met veel minder man- en vuurkracht zien te overleven en ook nog de geheimen van het eiland en zijn mogelijke voorouder proberen te ontrafelen.

Prachtige graphics, een zeer gedetailleerde spelwereld zonder laadtijden en veel sensatie vormen de basis voor een unieke ervaring. Uncharted: Drake’s Fortune kan dan ook gezien worden als een combinatie van Prince of Persia, Indiana Jones, Pirates of the Caribbean en eigenlijk vrijwel alle andere games die vol spanning en avontuur zitten.

Meer weten over deze game? Check dan ook eens onze preview!

Uncharted: Drake’s Fortune staat gepland voor het einde van dit jaar en verschijnt voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Geluid is beetje out of sync, maar zal wel aan de opname van de trailer liggen. Verder ziet het er wel erg mooi uit! 8)

  2.   
    Gold_Thunder's avatar

    Weer die Unreal engine. Alle games lijken op elkaar.

  3.   
    TheDude's avatar

    Het zijn net Chinezen he. 😉 Serieus, ga jij je echt druk maken om grafische gelijkenissen? Een game heeft toch zoveel meer te bieden. 8)

  4.   
    Carmen07's avatar

    Ik vind het er toch wel heel mooi uitzien. Helaas alleen PS3, want deze game lijkt me best leuk. 🙂

  5.   
    PaNNa's avatar

    Deze beelden zien er mooi uit.

  6.   
    arie de beuker's avatar

    Deze game lijkt me echt vet!

  7.   
    Gold_Thunder's avatar

    TheDude schreef, "Het zijn net Chinezen he. 😉 Serieus, ga jij je echt druk maken om grafische gelijkenissen? Een game heeft toch zoveel meer te bieden. 8) "

    Niet druk maken ofzo, maar het is gewoon vervelend.
    Deze game lijkt gewoon sprekend op BV gears of war.

  8.   
    Gamer_Unlimited's avatar

    Het lijkt TEVEEL op Gears of War, vooral bij de 2e trailer als hij daar buiten staat met die sniper lijkt op 1 van de maps in act 1 Gow 😕

  9.   
    Devin360eu's avatar

    Véét