CD Projekt denkt na over The Witcher 2

CD Projekt, ontwikkelaar van de game ‘The Witcher’, denkt na over een vervolg op hun eerste deel. De game, die eind dit jaar in de winkels moet liggen, moet volgens uitgever Atari erg hoge ogen gaan gooien. In een kort interview met GamersNET liet de developer weten dat wanneer The Witcher een succes zal worden (en dan natuurlijk financieel gezien; zelf is men daar namelijk al van overtuigd) we zeker een vervolg mogen verwachten. Ook een port naar de consoles werd in dat geval niet ontkend.

In The Witcher speel jij dé Witcher Geralt. Een witcher is een soort Middeleeuwse huurmoordenaar met erg veel kracht, magie en status. Geralt wordt in de wereld waarin hij leeft dan ook als een levende legende beschouwd.

CD Projekt heeft met The Witcher een klassieke actie-RPG willen maken met veel nieuwe elementen. Klassiek in de zin van een topdown view, een Middeleeuwse setting en het principe van quests aannemen, items verzamelen en met NPC’s praten. In The Witcher zijn de lijnen tussen goed en kwaad erg onduidelijk. Keuzes zullen veel later in de game pas merkbaar zijn. Door deze keuzes zijn er verschillende paden die je kunt bewandelen, alsmede drie verschillende eindes. Meer weten over The Witcher? Check dan onze preview en ons interview!

  1.   
    Neolite's avatar

    tot nu toe ben ik nog niet overtuigd

  2.   
    KSnK's avatar

    Ik wel 🙂 . Komt ie nog op 26 oktober uit en weet iemand al iets van de systeem eisen?

  3.   
    0wNzoR's avatar

    nope dit wordt geen spel voor mij 😕

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik zie wel hoe het gaat.

  5.   
    FableFreak's avatar

    stomme point and click RPGs

  6.   
    Remmie!'s avatar

    @fable freak slaat nergens op ben jij dom ? Het is een real time action game dat betekent dat je de gevechten zelf controleert. Het heeft een heel uitgebreid gevechtsysteem.

    On-topic: breng nou eerst eens The Witcher I uit. 😡