The Witcher: Versus nu verkrijgbaar in de App Store

The Witcher: Versus is vanaf nu te verkrijgen in Apple’s App Store. Voorheen was het spel enkel beschikbaar als browser-game, maar nu krijgen de mensen met een iPhone en iPod Touch ook de mogelijkheid om te genieten van deze game.

The Witcher: Versus is een online game, waarin gamers de keuze krijgen om als een Sorceress, Witcher of Frightener door het leven te gaan. Het voornaamste doel is om verscheidene uitrustingen en ervaringspunten bij elkaar te verzamelen. Dit doet de speler door verschillende duels aan te gaan met medespelers.

The Witcher: Versus is voor € 0,79 te verkrijgen in de App Store.

 1.   
  crazyshine4722's avatar

  Ik wacht wel op deel 2 dit soort dingen vind ik oninteressant om te spelen. En weet iemand hier of deel 2 naar de consoles komt of is het alleen pc ?

 2.   
  Hitman047's avatar

  ”crazyshine4722″ schreef, "Ik wacht wel op deel 2 dit soort dingen vind ik oninteressant om te spelen. En weet iemand hier of deel 2 naar de consoles komt of is het alleen pc ?"

  Op termijn waarschijnlijk wel. Ontwikkelaar CD Project heeft gezegd te werken aan een XBox en PS versie maar dat deze door een tekort aan ervaring en mankracht een paar maanden na de pc release zullen komen. Overigens is de PC het main platform, dus ik raad je aan toch voor de pc versie te gaan. 😉

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Leuke promotie voor de aankomende release van The Witcher 2. 🙂