Er is ook een the Witcher anime film in de maak bij Netflix

Na het enorme succes van The Witcher-serie is Netflix nog niet klaar met de franchise. De serie krijgt sowieso al een tweede seizoen, maar daar houdt de pret niet op. Netflix is ook bezig met een anime film van The Witcher.

De streamingdienst heeft de dollartekens in de ogen staan en is momenteel alweer bezig met een nieuw project rondom The Witcher. Een anime-serie is in de maak bij Studio Mir, ook wel bekend als de makers van the Legend of Korra en Voltron: Legendary Defender. De film gaat de titel The Witcher: Nightmare of the Wolf dragen en is een op zichzelf staande film. Het is nog niet duidelijk of Henry Cavill en Anya Chalotra hun Witcher-rol ook oppakken in deze anime. Wanneer we de film kunnen verwachten is nog onbekend.

De Netflix-serie is ongekend populair en volgens het bedrijf zelf is seizoen 1 het best bekeken openingsseizoen ooit. 76 miljoen huishoudens hebben inmiddels the Witcher bekeken. Ook de games krijgen een boost van al deze aandacht rondom de verfilmingen. Alhoewel een nieuwe game nog niet in het verschiet ligt, kunnen we ons in ieder geval wel verheugen op de anime film en seizoen 2 van de serie.

  1.   
    tijn80's avatar

    En Elon Musk.heeft een poll openstaan of The Witcher 3 speelbaar moet worden in een Tesla. Er wordt flink meegereden op het succes van The Witcher op Netflix.