E3: Binnenkort aankondiging expansion World of Warcraft?

Op de E3 heeft Blizzard duidelijke hints naar een nieuwe expansion voor World of Warcraft gegeven. Paul Della Bitta, Blizzard’s Senior Community Manager, antwoordde op de vraag hoe het vorderde met de jaarlijkse expansion voor de mega MMORPG simpelweg:

  “Over the next couple of months you’ll hear something, if not the next couple of weeks.”

Aangezien Blizzard’s event, de Blizzcon in minder dan een maand van start gaat, lijkt het een veilige gok. We wachten af.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of รฉรฉn van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen.

 1.   
  Kenneloth's avatar

  World of Warcraft was wel cool geweest als je niet zoveel geld hoefde te betalen. ๐Ÿ˜›

 2.   
  Darkknight's avatar

  Sir Kenneloth schreef, "World of Warcraft was wel cool geweest als je niet zoveel geld hoefde te betalen. :P"

  idd

 3.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  dat vind ik zulke onzin dat WoW duur is. ja het kost 13 euro per maand en het aanschaffen iets van 45 (met TBC)
  maar als je het echt gaat spelen zoals mij ( ik ben echt geen hard core speler die raid enzo) dan koop je daarna bijna geen games meer
  dus wat is goedkoper 1 keer 45 euro en daarna elke maand 13 euro of uitgaande dat je elke maand minstens 1 game koopt van 40-60 euro reken zelf maar uit

  on topic

  ben benieuwd wat ze nu gaan doen ๐Ÿ™‚

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  en dan kan je zeker weer 10 levels hoger ๐Ÿ˜•

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ik ben eens met scorpionsoldier. Want inderdaad is wow niet zo veel kosten, 14 euro per maand vind ik eigenlijk niks, 1maand spelen is veel hoor, inderdaad meeste spelen heb je binnen een week uitgespeeld. En je hebt weer nieuwe spel nodig tussen de 40-60 euro. Wow blijft lang leuk en je hoeft maar elke keer per maand 14 euro te betalen. Je moet alleen in begin veel betalen later niet meer. Zelfs in begin krijg je een kaart mee met de spel zodat je toch 1 maand gratis kan spelen. Dus het valt wel mee met de kosten, het is zeker de moeite waard.

 6.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik koop niet elke maand 1 game mischien om de 3maande de must have game’s en btw hoeveel betaal je per jaar voor wow inclusief de game?196eurie? daarna 156?per jaar je blijft betalen voor een game om te speelen..

 7.   
  Cyart's avatar

  ”battlefiel31″ schreef, "ik koop niet elke maand 1 game mischien om de 3maande de must have game’s en btw hoeveel betaal je per jaar voor wow inclusief de game?196eurie? daarna 156?per jaar je blijft betalen voor een game om te speelen.."

  ongeveer 218 euro als het spel koopt 14 euro per maand en 50 voor het spel maar ik weet nie zeker hoe de prijze zijn ๐Ÿ˜•

 8.   
  Narcist's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Ik ben eens met scorpionsoldier. Want inderdaad is wow niet zo veel kosten, 14 euro per maand vind ik eigenlijk niks, 1maand spelen is veel hoor, inderdaad meeste spelen heb je binnen een week uitgespeeld. En je hebt weer nieuwe spel nodig tussen de 40-60 euro. Wow blijft lang leuk en je hoeft maar elke keer per maand 14 euro te betalen. Je moet alleen in begin veel betalen later niet meer. Zelfs in begin krijg je een kaart mee met de spel zodat je toch 1 maand gratis kan spelen. Dus het valt wel mee met de kosten, het is zeker de moeite waard."

  WoW blijft lang leuk? Ik was na 1 dag alweer iutgekeken op het spel…

 9.   
  denjaap's avatar

  te duur !

 10.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Als je binnen 1 dag al saai vind. Dan moet je wow niet eens kopen, zelfs was het spel gratis je zou het dan niet spelen. We praten over de kosten als je graag wil spelen, moet je het gewoon halen omdat het wel mee valt met de kosten