Ninja Gaiden: Sigma zal critici de mond snoeren, aldus Team Ninja

Ninja Gaiden, één van de system-sellers voor de oude Xbox, doet dit jaar ook Sony’s next-generation console aan. Deze eerste next-gen titel uit de serie zal Ninja Gaiden: Sigma zijn, waarbij we de avonturen van Ryu Hayabusa en Rachel volgen. Producer en director van ontwikkelaar Team Ninja, Yosuke Hayashi, heeft in een interview laten weten dat men zich met Sigma volledig op de PlayStation 3 heeft gericht om zo de best mogelijke game te maken. Tevens moet de game alle PS3-critici de mond snoeren, aangezien het te spelen zal zijn in een volledige 1080p en daarbij ook nog een solide 60 frames per seconde op het scherm weet te toveren.

Daarnaast kunnen PS3-gamers binnen enkele weken aangeven of ze het eens zijn met Hayashi of niet, want er staat een demo van Ninja Gaiden: Sigma gepland om uitgebracht te worden voor de release van de game in juli. Binnenkort kan er dus weer stevig geknokt worden…

Ninja Gaiden: Sigma zal een nog betere game moeten worden dan Ninja Gaiden en Ninja Gaiden: Black al waren. De graphics hebben een flinke oppoetsbeurt gehad richting het HDTV-domein, maar daarnaast bevat het spel ook vele andere wijzigingen. Zo is het orginele spel plus alle extra’s uit Ninja Gaiden: Black aanwezig, plus een hele rits nieuwe levels en een nieuw speelbaar character, Rachel. Ook is het vechtmechanisme op de schop gegaan, waardoor de speler meer invloed krijgt op de bewegingen van Ryu of Rachel. Vermoedelijk krijgt de tilt-functie van de PlayStation 3-controller hierbij ook een rol.

Ninja Gaiden: Sigma zal op 3 juli verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    denjaap's avatar

    met een bonus lvl : verdedig je ps3 tegen de inbrekers 😆

  2.   
    Darkknight's avatar

    denjaap schreef, "met een bonus lvl : verdedig je ps3 tegen de inbrekers 😆 "

    ja dat zeker even in katana in de wacht slepen 😉

  3.   
    The Illusionist's avatar

    Laat maar komen zou ik zeggen.