Downloadbare content Ninja Gaiden: Sigma op komst

Vandaag is door Eidos bekend gemaakt dat we diverse downloadbare content voor Ninja Gaiden: Sigma kunnen verwachten. Het gaat om drie verschillende downloads, waarbij de eerste download op 6 september zal verschijnen. Deze eerste download zal de naam ‘Weapon Master’ krijgen en bied je vijf nieuwe survival modi, waarin je met een beperkt aantal wapens moet zien te overleven.

De tweede download wordt ‘Speed Master’ en daarin is het de bedoeling om vijanden zo snel en precies mogelijk te doden. Ten slotte is er de derde ‘Rachel Master’ download gepland, waarin je met het personage Rachel in vijf speciale survival modi moet strijden om de beste ‘vijanden jager’ ter wereld te worden.

Wanneer de tweede en derde download verschijnen is nog niet bekend gemaakt, maar de Weapon Master download verschijnt zoals gezegd op 6 september. Binnenkort kun je onze ervaringen met Ninja Gaiden: Sigma lezen op GamersNET!

Ninja Gaiden: Sigma zal een nog betere game moeten worden dan Ninja Gaiden en Ninja Gaiden: Black al waren. De graphics hebben een flinke oppoetsbeurt gehad richting het HDTV-domein, maar daarnaast bevat het spel ook vele andere wijzigingen. Zo is het orginele spel plus alle extra’s uit Ninja Gaiden: Black aanwezig, plus een hele rits nieuwe levels en een nieuw speelbaar character, Rachel. Ook is het vechtmechanisme op de schop gegaan, waardoor de speler meer invloed krijgt op de bewegingen van Ryu of Rachel.

Ninja Gaiden: Sigma is inmiddels uitgebracht voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Shame on me dat deze nog niet in huis is. 😛 Ben benieuwd naar de review, maar denk dat deze toch wel zeker een topper zal zijn. 8)