De ontwikkelaars stoeien zelf met Ryu in trailer Ninja Gaiden: Sigma

Ninja Gaiden, één van de system-sellers voor de oude Xbox, doet dit jaar ook Sony’s next-generation console aan. Deze eerste next-gen titel uit de serie zal Ninja Gaiden: Sigma zijn, waarbij we de avonturen van de ninja Ryu Hayabusa volgen. Vandaag hebben we een gameplaytrailer voor jullie, vers van Tecmo’s Nite Out, een evenement dat de uitgever onlangs organiseerde. De ontwikkelaars van Team Ninja gaan aan de slag met een van de moeilijkste challenges in de game. De trailer en de game zijn echter wel in het Japans.

Ninja Gaiden: Sigma zal een nog betere game moeten worden dan Ninja Gaiden en Ninja Gaiden: Black al waren. De graphics hebben een flinke oppoetsbeurt gehad richting het HDTV-domein, maar daarnaast bevat het spel ook vele andere wijzigingen. Zo is het orginele spel plus alle extra’s uit Ninja Gaiden: Black aanwezig, plus een hele rits nieuwe levels en een nieuw speelbaar character, Rachel. Ook is het vechtmechanisme op de schop gegaan, waardoor de speler meer invloed krijgt op de bewegingen van Ryu of Rachel. Vermoedelijk krijgt de tilt-functie van de PlayStation 3-controller hierbij ook een rol.

De trailer is ook in High Definition (50MB) te bekijken, en wel hier.

Ninja Gaiden: Sigma zal in de zomer verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    dat ziet er egt frustrerend en k*t uit 😕 😡

  2.   
    pandatomor's avatar

    Als ik zo kijk ziet het er goed uit, het menu enzo maar echt een verkoper word het niet denk ik. Ik bedoel ik speel liever Ninja Gaiden 2 dan een remake van 1.