Eerst bewegende beelden van Rockstar Games Presents Table Tennis

Nadat we eerder vandaag ook al een hele lading aan nieuwe screenshots voor jullie hadden, is er ook nog de eerste trailer van dit spel opgedoken! En ja, die moeten we natuurlijk wel met jullie delen. Scroll daarom maar snel naar beneden en begin maar met het downloaden van de 9MB grote trailer.

Wie kent ze niet? Rockstar heeft natuurlijk zijn naam vooral opgebouwd met games als Grand Theft Auto, Midnight Club, The Warriors en nog genoeg andere games. Maar de mensen van Rockstar slaan een totaal andere richting in met hun nieuwste game die ze gaan maken voor de Xbox 360. Rockstar Games Presents Table Tennis gaat namelijk zoals de titel al zegt gaan over tafeltennis! Eerst leek het erop dat de vraag naar dit spel niet zo groot zou zijn, maar er is gebleken dat veel mensen wel zin hebben in een nieuw soort spel voor op hun console. Vandaag hebben we een paar nieuwe beelden van dit spel dat voor een budgetprijs op de Xbox 360 gaat verschijnen.

De trailer is hier te downloaden en slechts 9MB klein.

Een Europese releasedatum is nog niet bekend, maar de Amerikaanse versie zou al in mei 2006 in de schappen moeten liggen voor de zeer lage prijs van slechts $39,99 dollar.

 1.   
  n00kie's avatar

  Ziet er vet uit!! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ

 2.   
  spysiem's avatar

  nog fftjes en het verschil tussen echt en nep is niet meer te zien ๐Ÿ˜†

 3.   
  snuifski's avatar

  Grappig dit,kon wel eens verrassen.
  Volgens mij de eerste keer dat een console dit aandurft uit te brengen.
  Had wel een titel voor de revo kunnen zijn,maar gelukkig komt ie naar de 360.

 4.   
  Diede's avatar

  Ik denk dat dit beter is als gratis demo, om de grafsche power te laten zien. Maar om hier nou een game van te maken… En geld voor te vragen, vind ik vaag ๐Ÿ™