Super korte rokjes op nieuwe screenshots Guild Wars: Factions

Nog maar een kleine 2 weken wachten voor de eerste uitbreiding op Guild Wars, en om de gamers alvast warm te krijgen voor deze game worden er extra veel screenshots vrijgegeven natuurlijk. En natuurlijk kunnen we die jullie niet onthouden, want het zijn zeker niet de eerste de beste screenshots! Op de laatste screenshots is te zien dat Guild Wars: Factions zeker niet een uitbreiding wordt die over het hoofd gezien mag worden! Het spel brengt natuurlijk de nodige nieuwe quests en items met zich mee, maar ook een hoop nieuwe wondere werelden. Op de screenshots van vandaag is veel te zien van de nieuwe landschappen en ik moet zeggen, it ain’t ugly!

Guild Wars: Factions speelt zich af in het Oosters geïnspireerde koninkrijk Cantha. Je treft daar drie naties aan: De Canthrans, die je misschien nog wel kent als je storage NPC’s in het eerdere deel; de Kurzicks, een volk dat het bos vereert; en tenslotte nog de Luxans, die veel over zee reizen en waarvoor kracht één van de belangrijkste aspecten is.

De grootste vernieuwing van het spel, is toch wel de toevoeging van twee nieuwe klassen, namelijk de assassins en de ritualists. Ook biedt het spel naast deze twee nieuwe klassen ook 300 nieuwe vaardigheden, 50 nieuwe gebieden en honderden nieuwe wapens en andere items. Ook heeft ArenaNet de player-versus-player flink uitgebreid. Er is nu echt een oorlog tussen de 2 facties, en de verschillende guilds zullen meer dan ooit met elkaar samen moeten gaan werken om missies te halen en om tegen andere allianties van guilds te vechten, en op die manier meer grondgebied op de kaart te veroveren.

[SCREENSHOTS]

Deze uitbreiding/standalone van Guild Wars zal dus vanaf 28 april in de winkels liggen en is dus te spelen met zowel mét als zonder het eerste deel van Guild Wars.

 1.   
  n00kie's avatar

  Sreen 6 Een Doodelijke lady 😉 Ziet er vet uit!!

 2.   
  Cirdan's avatar

  ja idd;)

 3.   
  Ariose's avatar

  mooie screens

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  korte rokjes bedoeld zeker kort rokje ik zie er maar 1 8)

  maar goed mooie screens

 5.   
  Finsj's avatar

  @ Crimineeltj
  Ik weet zeker dat als er had gestaan: “1 kort rokje” je niet eens de moeite had genomen om te kijken 8)

 6.   
  Broodbeleg's avatar

  lol 😀 ziet er leuk uit

 7.   
  Design's avatar

  vet spel!